Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltenél 5 millió forintit esküvőre? Vagy már
elköltöttél?
Figyelt kérdés
2 éve esküdött a nagybátyám, feleségül vette a párját, akivel 5 éve voltak együtt. Mostanság válnak, a válópert a nő beadta.
Ilyen esetben nem hiányzik az embereknek az 5 millió forint, megérte?
Miért fontos ennyit költeni egy esküvőre és mi értelme van a lagzinak? Ettől két ember jobban szereti egymást? Szerintem nem.
Burzsujoknak ez a penz nem faj.. biztos narancsos haveri korben vagy rokoniban vannak..
jan. 19. 14:10
12/31 anonim válasza:
Ad 1.: nem kötelező ennyi pénzt elkölteni egy esküvőre. Én a ms divatos esküvői dolgok nagy részét túl soknak és/vagy teljesen fölöslegesnek érzem. Úgy, hogy amúgy lenne pénzem 5 milliós esküvőre.
Ad 2.: ha már 2 év után válni kell, a kisebb bajom is nagyobb volna, hogy 5 millióba fájt az esküvő...
jan. 19. 14:12
13/31 anonim válasza:
Valamelyik válaszoló azt írta, hogy senki nem úgy megy neki, hogy elvàlik. Ez így van. Ilyenkor sok ember úgy van vele, hogy egyszer lesz ilyen az életben adjuk meg a módját, hiszen csodás emlék tele vendéggel stb. stb. Megértem. De azt is megértem, aki nem költ erre ennyit. Én nőként nem költenék 5milliót az esküvőre. Mi a párommal úgy gondolkoztunk, (még nem volt esküvőnk), hogy mi csak a családot hívjuk ami 5 főnél nem lesz több. A páromnak nincsenek közeli barátai, nekem 4 van, de az úgy nem a legjobb, hogy senki sem ismeri egymást, meg a szülőket se, úgyhogy furcsa lenne. Mi csak szeretnénk hivatalosan is egymáshoz tartozni, és egy vacsit 7 főre. és erről egyikünk sem gondol többet. Ez lehet másnak kevés, de nekünk megfelel. Minden pár saját magának dönti el, hogy mi nekik a fontos, a sok ember, a lagzi, a dísz, a torta stb. Én nem ítélem el azt sem aki többet szeretne, és azt sem aki hasonlóan gondolkozik. Ez egy szép nap kell, hogy legyen mindenkinek. Legalábbis remélem. :)
jan. 19. 14:19
14/31 anonim válasza:
Kb 3 millióba fog kerülni, max 3.5, ebből kb 1.5 milliót kapunk családtól előre, hogy erre költsük. Úgyhogy olyan másfél max két milliót igen, elköltenék, ötöt nem.
jan. 19. 14:21
15/31 anonim válasza:
5M teljesen reális egy nagyobb lagzira.
Ha lenne 100fős rokonságom, költenék ennyit.
De mivel nincs és hülyeségnek tartom fűt-fát meghívni, így a maroknyi szeretteim nem kerülnének ennyibe. A fogadáshoz, ünnepi,igényes vacsorához, hagyományos torta, vőfélyhez ragaszkodnék. Hintó, jégszobor, meg ilyen felesleges pénznyelő húzások nem érdekelnek. És egy szinte noname de jó zenekar lenne, laptopról én is tudok zenélni, nem kell menő DJ triplaárom.
jan. 19. 14:25
16/31 anonim válasza:
5 milliot nem koltottem, csak 3 milliot, de az vissza is jott. Azert ne felejtsd el, hogy naszajandekot is szoktak a parok kapni, nem csak elszorjak a penzt.
jan. 19. 15:19
17/31 anonim válasza:
Kizárt
Két tanú azt jól van az.
jan. 19. 15:38
18/31 anonim válasza:
Nem, inkább elmennék nyaralni valami egzotikus helyre 2 hétre, nekem sokkal nagyobb élmény lenne, mint az esküvő. Az csak 1 nap és sokkal több hercehurcával jár, mint amennyire élvezni lehet. Esküvőböl elég 2 tanús, már ha egyáltalán kell esküvő. Ahhoz sem ragaszkodok, nem hiszek benne, hogy emiatt marad együtt bárki is. Akik szeretik egymást és kitartása egymás mellett, azok nem egy darab papír miatt fognak. Akik meg nem akarnak együtt maradni, azok a jogi hercehurcát is bevállalják, amivel a válás jár. Nem látom, hogy bármivel jobban kitartanának a felek egymás mellett a papír miatt, rengeteg a válás, megcsalás stb. Kell ez nekem? Pláne nem millióért.
jan. 19. 15:45
19/31 anonim válasza:
13-as, ugyan nem mintha olyan sok közöd lenne hozzá, de párommal mindketten kemény 400 ezer forint körül keresünk. Ez összesen havi 800. Mivel nem most kezdtünk dolgozni, nincs hitelünk és nem isszuk el a pénzt, így van annyi megtakarításunk, hogy egyszer 5 misit ki tudnánk perkálni. De nem költenénk ennyit esküvőre.
Jelenleg Tisza-szimpatizánsok vagyunk, egyikünk se szavazott még a fideszre, nem kell egyből NER-t látni mindenhol, aki nem minimálbérből él. 😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!