Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pákosztos kutya az esküvőn?
Van egy 2 éves mopsz kutyánk, aki teljesen családtag.
Nagyon szeretjük és mindenképp azt akarjuk, hogy az esküvőn velünk legyen.
Nagyon szeret enni (a papírzsebkendőtől kezdve zöldség gyümölcs, nyers hús, kutyatáp, főtt étel, bármi jöhet).
Beidomítottuk, hogy pacsit adjon a falatért, ő pedig a koldulás során is adja a pacsit, hogy jöjjön a "lepattanó".
Aggódok azért, hogy az egész násznépet körbe kunyerálja és rosszul lesz, valamint, hogy a pacsikkal sok harisnyát tönkre tesz. Ezért gondoltam, hogy viszek a vendégeknek még 10-15 neylon harisnyát.
Tapasztalatok esetleg kutyás esküvőről?
Vagy, hogyan lehetne "kordában tartani"?
off:(egyik válaszadónak) az én kutyáim be vannak idomítva, de arra hogy neveled hogy egy esküvőn jól viselkedjen? :D
Potyavendégként belógsz az esküvőkre, és ott tanítod a kutyát?
Az én kutyám is meg van nevelve, de igen csak furán érezné magát egy hatalmas teremben, ahol van vagy 100 ember akik közül ismer mondjuk csak 15-t. Csomó idegen (pincérek, felszolgálók), sok fura illat (ételek) stb.
Az enyém is biztos furán viselkedne mert szokatlan neki a helyzet nem azért mert neveletlen.
Én ezt a kiskerítéses ötletet tartom a legjobbnak az eddigiek közül!:) Kvázi egy alacsony "benti kutyakenel" féleséget lehetne a Kutyusnak kialakítani.S amikor esztek,akkor egyen Ő is ott.
Egyébként minden elismerésem ahogy kezeled ezeket a válaszokat.Nekem már az állam leesett,nem gondoltam,hogy ennyire kutyaellenes társadalomban élek.:)
:)
Volt néhány bántó válasz, sajnos.
Szerintem már pozitív választ nem is mernek írni az emberek, a kialakult lincshangulat miatt.
De a normális válaszokból okultam is és jólestek. :)
Aki segíteni szeretne,az 100 emberrel szemben is leírja a válaszát. Engem legalábbis itt gyakon nem szokott elriasztani egy ilyen "lincshangulat"!:)
Csak azt akartam még megjegyezni,hogy az nem volt kérdés,hogy ott lesz-e a Kutyus/vigyék-e!:) Ez egyértelműen fel sem merül. Meg a harisnyát akartam még írni,hogy szerintem fölösleges. Vendégek tudják,hogy ott lesz a Kutyus,de aki ilyenből ügyet csinál az egy vicc!:)
Az igazság az, hogy néhány kivétellel senki sem a kérdésre válaszolt.
Akit ez felháborított, a kutyát teljesen ki akarta zárni a rendezvényről, azonban -mint te is felismerted- ő mindenképpen ott lesz.
Okosabb nagyon nem lettem, de fokozottan fogok rá figyelni, h mit csinál. Bár szerintem a környékünkön lesz főként, abban az esetben,ha már látom, hogy fárad, nyűgös hazaviszem 8-9 felé.
Jaaaaj, hagyjátok már békén azt a rohadt kutyát!
Ha vinni akarja, hagy vigye, ha baj lesz, az ő baja lesz. Max megijed szegény, vagy a kölykök agyondögönyözik, vagy akármi, de ez már az Ő GONDJA!
Kedves kérdező, én is azt mondom, hogy a kutya érdekében is jobb lenne, ha nem vinnéd. Hidd el, nem fogja élvezni. És így probléma sincs, amit ki kell küszöbölni. De ha annyira ragaszkodsz hozzá, akkor fogadj föl valakit plusz pénzért, aki csak a kutyával fog foglalkozni.
És így mindenki boldog lesz. Tadaam.
Ilyen kis aranyos ruhát is adhatnál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!