Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pákosztos kutya az esküvőn?
Van egy 2 éves mopsz kutyánk, aki teljesen családtag.
Nagyon szeretjük és mindenképp azt akarjuk, hogy az esküvőn velünk legyen.
Nagyon szeret enni (a papírzsebkendőtől kezdve zöldség gyümölcs, nyers hús, kutyatáp, főtt étel, bármi jöhet).
Beidomítottuk, hogy pacsit adjon a falatért, ő pedig a koldulás során is adja a pacsit, hogy jöjjön a "lepattanó".
Aggódok azért, hogy az egész násznépet körbe kunyerálja és rosszul lesz, valamint, hogy a pacsikkal sok harisnyát tönkre tesz. Ezért gondoltam, hogy viszek a vendégeknek még 10-15 neylon harisnyát.
Tapasztalatok esetleg kutyás esküvőről?
Vagy, hogyan lehetne "kordában tartani"?
Jézusom. Én szeretem az állatokat, van is több akváriumunk, hüllőink és két benti cicánk is de egy esküvőre, ahol a nők többtízezres kisestélyikben, kosztümökben, férfiak drága öltönyben vannak NEM VALÓ egy koszos, ugrándozós, nyálcsorgatós kutyus. Ha szépen nevelt, tanított kutyának lenne semmi akadálya, de egy koldulós-rámászós nem oda való. NE vigyétek, ha lehet!
Mellesleg ha az én harisnyám tenné tönkre én hazamennék, nem kérnék a pótharisnyáidból. Úr isten, ekkora bunkóságot.
Teljesen beteges, ahogy beszélsz a kutyádról, meg ahogy bánsz vele.
El nem mennék olyan esküvőre, ahol egy kutya lesz a közzép pontban, és majd jön oda koldulni...
12es, még jó, h te nem leszel ott.
De elolvashattad volna a hozzászólásaimat, nem koszos, büdös, ugrálós, nyálcsorgatós.
Ápolt , szolid eb.
Senki nem mondta, hogy koszos vagy büdös, egyszerűen nem való ez az egész esküvőre.
Szerintem máshova sem, de te tudod...
Én is szeretem az állatokat, de ha egy kutya is lenne a lakodalomban, azonnal hazamennék! Az esküvőre is akarod vinni? Mit szól hozzá az Anyakönyvvezető és a pap?
Ezt az egy napot kibírja a kutyád nélküled is!
Üssetek meg, de olyan esküvőre el nem mennék, ahol egy kutya körbeugrálna.
Tudom, most én leszek maga a sátán, de: egy kutya az csak kutya, nem esküvőre való.
(nekem is volt kutyám, az életemet mentette meg egyszer, de azért a mértéket tartom mai napig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!