Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pákosztos kutya az esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pákosztos kutya az esküvőn?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves mopsz kutyánk, aki teljesen családtag.

Nagyon szeretjük és mindenképp azt akarjuk, hogy az esküvőn velünk legyen.

Nagyon szeret enni (a papírzsebkendőtől kezdve zöldség gyümölcs, nyers hús, kutyatáp, főtt étel, bármi jöhet).

Beidomítottuk, hogy pacsit adjon a falatért, ő pedig a koldulás során is adja a pacsit, hogy jöjjön a "lepattanó".

Aggódok azért, hogy az egész násznépet körbe kunyerálja és rosszul lesz, valamint, hogy a pacsikkal sok harisnyát tönkre tesz. Ezért gondoltam, hogy viszek a vendégeknek még 10-15 neylon harisnyát.

Tapasztalatok esetleg kutyás esküvőről?

Vagy, hogyan lehetne "kordában tartani"?

2013. okt. 20. 15:05
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
59%
Attól, hogy ezt a sok hülyeséget belinkeled még nem fognak vele egyet érteni. Azt hiszem, kaptál már értelmes választ, innentől kezdve felesleges bizonyítgatnod, hogy márpedig az állat esküvőre való. Felőlem akár a bugyidban is hordhatod, én tuti nem elennék meg ilyen esküvőn.
2013. okt. 20. 16:24
 22/58 anonim ***** válasza:
91%

Semmi baj a kutyával, ha elvan és nem ugrál, de nem lehetsz benne 100%-osan biztos, hogy mindenki szereti a kutyádat. A közeli barátok, rokonok biztos, de lesz ott más vendég is, nem? Inkább arra kellene betanítani, hogy ne menjen oda mindenkihez, hanem csak ahhoz, aki ismer és hívja. És legyen egy kutyapesztra, aki figyel rá, a viselkedésre és a túletetésre is.

Egy nylonharisnya engem nem kárpótolna egy drága ruháért, ha kihúzza a szálat belőle véletlenül.

Igazából nem tudom, mennyire értelmes dolog arra tanítani egy kutyát, hogy bárkitől elfogadjon ételt.

2013. okt. 20. 16:25
 23/58 anonim ***** válasza:
36%
És igazán gyerekes dolog ezért mindenkit lepontozni. Pff...
2013. okt. 20. 16:25
 24/58 anonim ***** válasza:
93%

A legegyszerűbb, és legjobb megoldás az lenne, ha el tudnád szigetelni a vendégektől.

Sajnos akármilyen jólnevelt, a nyüzsgés, buli belőle is kihozhatja a rosszabbik formáját, és könnyen előfordulhat, hogy ugrálni, rohangálni kezd.

Arról nem is beszélve, hogy valahol tényleg idegörlő, ha ilyen eseményen is kuncsorognak az embertől :)

Egy mopsz nem olyan hatalmas jószág, valami alacsony, dekoratív kis "kerítéssel" talán az asztalotok körül tarthatod őt, ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá.

2013. okt. 20. 16:29
 25/58 anonim ***** válasza:
64%
Nyugodtan pontozz le, inkább itt szembesülj az igazi véleményekkel, mint esküvő után, kerülőúton....Bocs, hogy nincs mindenki oda annyira a kutyádért, mint te.
2013. okt. 20. 16:35
 26/58 A kérdező kommentje:

21-es :DDD

22-es 24-es köszi!

Ért ő a szóból, csak pákosztos, én nem bánom, ha elzavarják az asztaltól akár csúnyán, akár szépen :)

A táncos mulatság elérkeztével gondoltam hazavinni, pesztrának pedig több jelentkező is van, még válthatják is egymást.

Mindenkinek már előre is és többször felhívtuk erre a figyelmét (hogy kutya lesz), nagyon jól fogadták, többen kifejezetten várják, leginkább fiatalok lesznek akik pozitívan állnak a témához.

2013. okt. 20. 16:39
 27/58 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk jövőre lesz az esküvőnk, és a mi kutyánk is ott lesz. Nem lesz nagy (30fő) de ha valaki ezért nem jönne el, azon meglepődnék. Mi mondjuk egy hotelbe leszünk, ahol lesz szobánk, így ott lesz nagyrészt. Nem is tudnám kire bízni, mivel ott lesznek az ismerősök, idegenre meg nem bíznám. Egész este szerintem nem jó, ha az étterembe van, mert kicsi és figyelni kell rá, hogy ne lépjenek rá, vagy ne fusson el. Én is szeretnék majd olyan képeket, amin ő is rajta lesz. Erről már beszéltünk is a fotóssal, akinek már volt is ilyen munkája.

Nyugodtan le lehet pontozni, de a mi kutyánk is családtag, nem csak a mi szemünkben, hanem pl.szülők, tesvéreknek is. Mi ilyen kutyás család vagyunk.

2013. okt. 20. 16:42
 28/58 anonim ***** válasza:
67%
Hát hallod, én imádom a mopszot, nekem a nagyobbik fajtából van (shar pei), de ha egy kutyás esküvőre lennék hivatalos, nem igazán örülnék amikor a finom vacsora közben oda jönne vinnyogni kajáért. Legalább lesznek gyerekek is akik majd jól megnyúzzák?
2013. okt. 20. 16:51
 29/58 anonim ***** válasza:
81%

Ezen az oldalon ilyen kérdést feltenni nem szabad, mert tuti a fél társaság ki fog akadni, hogy minek az esküvőre kutya. Ugyan úgy nem szabad olyat sem, ahol egyértelműen egy pár nő tagjával van a gond, vagya mondjuk egy kamasznak az apja új nőjével, plána ha gyereket is szült neki.

Én biztos elrandezném, hogy mindig legyen valaki, aki figyel a kutyusra, szóval nem rohangálhatna felügyelet nélkül. Harisnyát szerintem nem vinnék.

2013. okt. 20. 16:55
 30/58 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehetne esetleg cipőt adni rá? És akkor a körmével nem tenné tönkre a ruhát. Mondjuk én arra figyelnék, hogy kaja közben ne menjen senkihez oda, mert nem mindenki szereti, evésnél ott van egy állat. A másik, hogy vannak ilyen fertőtlenítő folyadékok abból is tennék jól látható helyekre, hogy senki ne érezze, hogy bármi baja lehet a kutyától.
2013. okt. 20. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!