Párom szerint vagy ő vagy a kutyám?
Tényleg elég nehéz lehet lakásban olyannak kutyával/macskával együtt élni, aki kényes a tisztaságra, mert a szőr miatt sosincs igazán tisztaság. De nem értem, hogy ha az előző 3 évben ez nem zavarta, akkor most mi történt?
Nem akart eddig szólni, mert félt, hogy akkor nem veszed el feleségül? :)
Mondjuk gondold át, hogy mennyi figyelmet fordítasz a feleségedre, meg mennyit a kutyára. A párom dettó ugyanez, csak nálunk én vagyok régebben, nem a kutya. Mégis több kedves szava van néha a kutyához, mint hozzám... Nem lenne bajom vele, de már most elérte ezzel, hogy gyűlölöm a kutyát. Nem bántanám soha, de egyszerűen utálom.
Gondold át, hogy mit tettél meg a feleségednek régen, amit már nem. Pl jóéjtpuszik, összebújások, simogatások, stb. Csak ilyen kis dolgok, de rengeteget tud számítani, ha mondjuk neki egy gyors puszival odaszólsz reggel, hogy szia, a kutyádat meg "körbenyalod"...
:(
Nagyon elgondolkoznék kit vettem el (illetve kihez mentem hozzá).
Most ez milyen dolog?? Addig nem zavarta, amíg megfogott Téged, most meg ujján a gyűrű, és ezzel jön?
Nekem cicám van, de egymillió %, hogy őt választanám. 11 éves macsek, és ha valaki csak addig tűri el, és addig szereti az állatokat, míg nyeregben nem érzi magát nálam, akkor mihelyt kimutatta a foga fehérjét, olyan gyorsan kezdene elmúlni a szerelmem is iránta.
Több okból is. Egy részt alapból olyanok társaságát keresem,akik hozzám hasonlóan szeretik az állatokat.
Más részt elgondolkoznék, hogy csak addig mutatta magát másmilyenek, amíg nem lett belőle házasság?
PErsze ez így baromi nehéz, ha friss házasok vagytok, de komolyan ilyen nő/férfi mellett én még attól is félnék, hogy kárt tesz az állatomban, ha nem vagyok otthon.
Harmadrészt meg nem bírom, ha választás elé állítanak.
Valószínű megdöbbenne a válaszomon, de nem a házastársam választanám...
Az én elméletem az, hogyha választás elé állít és képes lenne ezért elhagyni, akkor más dolgokban sem túl toleráns.
Tehát ha ezért elhagy akkor lehet hogy jobb is.
Miért pont most jutott ez eszébe?
Kákán is csomót keres.
A feleséged eddig elviselte a kutyát.
Most, hogy célba ért, vagyis összeházasodtatok, elkezdi kinyílni a szeme, hogy csúnyán fogalmazzak.
Nagyon elítélendő dolog, hogy eddig nem zavarta, most meg hirtelen igen, és ki akarja paterolni a kutyát.
Én semmiképpen nem mondanék le kutyámról egy olyan pasi miatt, aki így viselkedik. (Én nő vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!