Párom szerint vagy ő vagy a kutyám?
"egy kedves vidám csajt ismertem meg és egy szörnyeteggel élek igazából? "
Én segítenék neki összepakolni!!
Aztán tűnés egy életre!
Na, elő a piros kezekkel, Hölgyeim és Uraim, mert nem fog tetszeni amit írok!
Én imádom a kutyámat, de eleve össze nem költöznék olyan emberrel, aki helyett a kutyámat választanám, tehát aki nekem nem fontosabb mindennél és mindenkinél.
Másrészt ugyanezt várom el a másiktól, hogy én legyek a legfontosabb neki, elfogadjon, vállaljon, ha kutyám van, akkor kutyástól.
Ha ez a kettő megvalósul, nem is lehet probléma.
De ha mégis valami történne, mondjuk a kutya tényleg olyan vad lenne, hogy megharapná a páromat, akkor nem kérdés, hogy a páromat választanám.
Viszont azt hiszem, itt nem ez a probléma. Ez a hölgy féltékeny a kutyára. Ami így elsőre totál hülyén hangzik, de nem tudom, mi lehet a háttérben. Valószínűleg érzi, hogy a kutyát jobban szereted, mint őt. Ami igaz is, úgy tűnik. Semmi baj nincs ezzel, ha hozzád hasonló kutyaimádó partnered van, de a mostani párod úgy tűnik nem ilyen.
Ha már túl vagytok minden megbeszélésen és nem tudtatok közös nevezőre jutni, lehet, tényleg nem vagytok egymáshoz valók.
Neked inkább egy hozzád hasonló, nagyon kutyaszerető hölgy kellene párnak, akinek szintén fontosabb az állata, mint a párkapcsolata. Egyébként sok ilyen van, csak sajnos te pont nem ilyet fogtál ki. A mostani pároddal nagyon más az értékrendetek.
*Félek,hogy megmérgezi a kutyám
esélyes
38 A csajnak ez a valós mi voltja am it mostanság tapasztalsz.
Auz apuka fenyegetéseit le lehet zavarni pillanatok alatt. A kutyád megmenekült, mert ezek után még esélyesebb lett volna, egy elintézésre.
Te pedig tedd ki, és szépen búcsúzz el ettől a "melegszívű" egyedtől.
És emlékezz a "tudtam"-os jelenetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!