Párom szerint vagy ő vagy a kutyám?
Undorító. Én a kutyát választanám. 8 éve veled van, ez a nő meg most hogy megkapta amit akart, elvetted, irányítani akar. A következő mi lesz?
Ne engedj a zsarolásnak.
Ez nagyon furcsa. Eddig nem volt gond? És ha több időt töltenél a pároddal? Vagy amikor sétálsz a kutyával, menne ő is?
Bár amit most írok elég szappanoperába illő történet, de nem lehet, hogy szakítani akar, de nem meri megmondani, hanem kierőszakol egy mű balhét?
19:50-es
Egyáltalán nem buta hasonlat.
Annak aki nem szívből állatimádó, nehéz ezt elképzelni, de sok embernek valóban családtagot jelent a kutyája/macskája.
Nekem ugyanolyan fontos például, mint másoknak a gyereke.
És ha kitalálná a szívszerelmem, hogy csak addig tűrte el, míg biztos nem lett a kapcsolatunk, akkor nem haboznék a szeretett állatomat választani.
Asszony mehet amerre lát, nincs az a nő, akire elcseréltem volna a kutyáimat!
Idézve egy volt kollégámat:
"inkább tíz kutyám legyen, mint egy feleségem!"
Nagy igazság, a kutyában soha nem fogsz csalódni!
Két hónap után már annyira nyeregben érzi magát hogy a kutyát ki akarja iktatni? Kinek képzeli magát, mikor az elmúlt 3évben is elviselte?!
Bármikor a kutyám választanám a helyedben! A kutya tényleg olyan mint egy gyerek. Legalábbis én így tekintek az enyémre, soha nem tüntetném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!