Párom szerint vagy ő vagy a kutyám?
Van egy-két rossz hírem neked, az asszonkád:
-irigy( a szeretetedre)
-féltékeny (dettó)
-önző (eszébe sem jut, hogy te mit érzel)
-nem elég felnőtt hozzád érzelmileg (mert gyakorlatilag zsarol ugye)
plusz már most irányítani akar...
ne haragudj már, ha megkérdem, mert te jó fejnek tűnsz: mi a bánatot eszel a csajon????
Én elbeszélgetnék a feleségemmel, mert lehet hogy a véleménye a kutyáról valami mostanában történt dolog hatására változott meg, nem feltétlenül azért mert összeházasodtatok. Lehet, hogy valaki volt nálatok látogatóban, és megszólta, hogy kutyaszőrős a szőnyeg, és ő elszégyellte ezért magát.
Vagy már komolyan gondolkozik a gyermekáldáson (az az "egy év múlva" dolog, azért nincs olyan messze), és valaki rokon vagy barátnő belemagyarázta, hogy nem maradhat a kutya a gyerek mellett (pedig amúgy ez nem lenne gond).
Ha kiderülne, hogy mi a tényleges problémája a kutyával, akkor meg lehetne győzni róla, hogy van rá megoldás.
Én egyébként nem szeretem a kutyákat, se a macskákat, még az udvaron se viselném el, de én ezt tudom magamról, és nem élnék együtt olyannal, akinek más a véleménye. A haszonállatokkal semmi bajom (baromfi, nyúl, disznó). De megértem azokat, akik nagyon tudnak ragaszkodni egy házi kedvenchez. Semmi esetre sem próbálnék elszakítani egy kedvenc állatot, attól, akit szeretek, nagyobb a valószínűsége, hogy sose kötném össze az életemet egy ilyen beállítottságú emberrel. Szóval ezt alaposan át kellene beszélnetek.
Ááááá!!! még ő mérges??
Az biztos, hogy ezek után segítenék is neki összepakolni, hogy mehessen anyukájához. Minek vasárnapig várni??
Na hagyd magad zsarolni, és ne hagyd kettesben a kutyussal.
Eredetileg hármas válaszoló voltam, már akkor is írtam, hogy simán félnék attól, hogy bosszúból a kutyust fogja bántani.
Fordítva ez sosem fordulna elő. Egy kutya sosem bántaná bosszúból ezt a nőt :S Mennyivel értékesebb tulajdonságai vannak tényleg egy állatnak, mint sok embernek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!