Nem beszél velem a sogornom a kutyaja miatt, a testvérem nekem ad igazat, mégsem beszél velem, mit tegyek?
Én be se engedném kutyával.
Nálunk nincs állat,kutya hulatja a szőrét,nekem ne hozzon senki.
akinek nem tetszik,ne jöjjön.
hagyd annyiban, úgysem örülsz nekik, így legalább nem mennek majd hozzád.
(én se megyek oda ahol az állataim nem látják szívesen még akkor is ha nem is hurcolom pl a kutyám mindig magammal :) )
Én nagy kutyás vagyok,még a szakmám és az életem is körülöttük forog de még is neked adok igazat. Nekem is van kutyám,hosszúszőrű de eszembe nem jutna elvinni édesapámékhoz akik alapból nem szeretik az állatot a házban ,főleg mostohaanyám, tehát ha őt viszem bárkihez is előtte megkérdezem.
Az hogy széken ül egy kutya elég durva. Ágyba nálunk is van,de saját lakás magánszféra mi dolgunk. De hogy el vigyem valahova és székre ültessem? o.O
Más megoldás nincs megkéred sógornődet hogy hagyja otthon azt a kutyust pár órára míg átmennek hozzátok,mert neked kellemetlen a dolog.
Ha nem érti meg ő a bunkó,bár már így is az, de ne rontson tovább a helyzeten inkább.
Ne érezd magad kellemetlenül,teljesen normális a hozzállásod,nem neked kell bocsánatot kérned.
Ha elég dacos a sógor,max mondhatod hogy bocs hogy kiakadtam,de úgy érzem jogos volt mikor már elmondtam ötvenszer hogy nem szeretném hogy a bútorokon legyen a kutya.
6-os. A kutyákat akármilyen tisztán tartja a gazdája, NEM tiszták. Hullajtják a szőrüket, szaguk van stb.
Én sem engedek a lakásba senkit, aki hozza az állatot. A Kutyának kint a helye az udvaron. Otthon akár az asztalához is ültetheti, az az ő dolga. De más otthonát illik tiszteletben tartani.
Jaj már megint felbukkant ez a lelkes állatvédő (83%-os) :D
Nem tudsz olvasni, ahogy látszik. Leírta a kérdező, hogy eddig nagyon toleráns volt a kutyával és a gazdival is, többször szólt, hogy ne engedje a kutyát a kanapéra mégis megtette( és ez baromi idegesítő lehet). Már pedig igenis fogadjuk már el, hogy, ha vendégségbe megyünk, hogy mit lehet és mit nem.
Egyébként egyetértek veled kérdező! Ne neki álljon már feljebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!