A testvérem elég nagy bajban van, csak rám számíthat. Nem akarok ítélkezni felette, de saját hibájából tart ott, ahol, ráadásul elég gerinctelen dolgot tett. Mi a véleményetek?
Egy nős férfi szeretője volt 3 évig. Ő persze hitegette, hogy szar a feleségével, el akar válni csak a gyerekek meg a ház meg a hitel - szóval a szokásos. Egy ideig próbáltam a lelkére beszélni, kijózanítani de mindig csak összevesztünk, ezért hanyagoltam a témát.
Megunta ezt a huzavonát, teherbe esett (elvileg védekezés mellett, ezt nem tudom) és megmondta a férfinak hogy nem veteti el. A pasi hallani sem akart sem róla, sem a gyerekről. A testvérem elment a feleségéhez, mindent kitálalt.
Most nincs hol laknia, mert a férfi fizette az albérletét. Még dolgozik, de már a 8. hónapban van.
Szeretne hozzám költözni, amíg nem tud visszamenni dolgozni. A rezsibe, kajába beszállna, de lakbért nem fizetne.
Mit gondoltok kívülállóként? Befogadjam?
A férfi fizette az albérletét? miért? nem volt saját jövedelme, hogy így kitartatta magát?
Akkor most mit csodálkozik?
Egyedül élsz?
Azt tudod,hogy ha befogadod,akkor sosem megy el? Hiába kezd el dolgozni,1 fizuból nehezn fog albit fenntartani,aztán mindig kell valami a gyereknek,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!