Tényleg gáz, ha saját szobát akarok házasságban?
Gáz!
A nappaliban is tudnál tv-zni,olvasni ha a férjed már lefeküdt aludni! Minek ehhez külön szoba??
Igazából azt nem értem, hogy ha egy két szobásban laktok, akkor hogyan akarsz külön szobát? A gyereket teszed be a nappaliba a férjed mellé, hogy te nyugodtan tévézhess?
Egyébként meg lehet venni nagyon jó kis fejhallgatókat, akár vezeték nélkülitis, így mindjárt nem zavarod a férjedet, ha tévézel este.
Én értem a kérdezőt. A baj az, hogy más az igényetek. Ez kiütközne akkor is, ha teljesen más műszakba dolgoznátok. Ettől nem lesz rossz a házasság. Egyszerűen csak te nem akarsz még 9kor aludni.
Először azt kellene tisztázni, hogy őt zavarja-e a Tv, vagy a kislámpa fénye, amikor alszik. Mindkettőtöknek alkalmazkodni kell a másikhoz.
Az lenne a legjobb ebben az esetben, ha a másik helyiségbe Tv-zel, vagy olvasol, s utána lefekszel mellé aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!