Mért van az hogy anym nemengedi h a saját pénzemből azt vegyek amit akarok?
hány éves vagy
zsebppénz vagy megdolgoztál érte?
ha otthon laksz,akkor adsz legalább a reszibe?
mire szeretnéd költeni a pénzed?
talán mert olyasmit akarsz venni amiről anyukád úgy gondolja, hogy hamar megfogod unni és fölösleges pénzkiadás, vagy túl drága a valós értékéhez képest amit nyújtani tud.
Ha meg ajándék pénzről an szó pl nagyszülőktől kapsz karácsonyra egy 10 000 -est mert nem tudnak mit venné, és vegyél amit akarsz, akkor teljesen jogos, hogy azt veszel érte amit akarsz.
első vagyok
azért kérdeztem azt,h ad e a rezsibe,mert pl unokatestvérem 20 éves,otthon lakik,havi 90-et megkeres,az anyja egyedül nevelei,minimálbérből,szenved állandoan a számlákkal,meg hogy minél kevesebből megfőzni,mert a kisfia egy forintot se ad a reszibe,kajába,minden pénzét bulizásra,motorokra költi...
tizenkevés évesen azt a pár ezer forint zsebpénzt,vagy nagymamátol karácsonyra kapott pénzét ok,költse amire akarja,ebből tanulja meg,de ilyen kérdést sztem egy még otthon lakó,de már kereső ember tesz fel,akinek nem nézi jo szemmel a mamája,hogy elherdálja a pénzét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!