Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz, ha saját szobát...

Tényleg gáz, ha saját szobát akarok házasságban?

Figyelt kérdés
A férjemnek bántó, hogy külön szobát akarok, de én igénylem. Így tudok tévézni, olvasni ő már korán 9kor alszik. És én nem akarok így élni! Viszont nem érti, miért akarok elvonulni. Csak én vagyok ezzel így?
2013. ápr. 1. 12:17
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%

Régen nem mindenki szerelembõl házasodott!

Egyébként megértem a férjedet, hogy zavarja, de lehetne az a megoldás is, hogy olvasol és tv-zel a másik szobában és utána a férjed mellé bujsz,

2013. ápr. 1. 12:37
 12/46 anonim ***** válasza:
78%
En megértelek :) en is olyan ember vagyok hogy kell a szabadság .! Ettől meg szereted a másikat , nem kell ítélkezni !!! Beszéld meg vele egy jobb pillanatában , meg kell értenie hogy szükséged vám privát szférára
2013. ápr. 1. 12:38
 13/46 anonim ***** válasza:
76%

Nem gáz. Én pl. megértelek. Én is szeretek este, lefekvés után, ágyban olvasni, tv-t nézni, azt, amit én szeretnék.

Oké, nappali meg minden, de mégis csak más a saját ágyadban...

Ha neked ez a jó, akkor tedd ezt.

És ne feledd, hogy az itt válaszolók csak a saját álláspontjukat írják le, amit néha hülyeségekkel is tetéznek (nem bírod elviselni pl.).

2013. ápr. 1. 12:41
 14/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm , igen a 10-es válaszadó és az utolsó érti a problémát. :)

Igenis vágyom egy kuckóra, ahol olvashatok tévézhetek és nem zavarok senkit! Mert jelenleg soha nem azt nézzük amit én szeretnék, és nem akarok 9kor aludni!

2013. ápr. 1. 12:42
 15/46 A kérdező kommentje:
Hát igen, arról, hogy az ágyban egyek már lemondtam, tehát kompromisszumképes vagyok. :) Pedig imádok nasizni a tévé előtt.
2013. ápr. 1. 12:43
 16/46 anonim ***** válasza:
67%
A férjedet baromira nem értem.Miért lenne ez bántó??Inkább teljesen rendben van.Főleg ha már friss házasok vagytok.Anno az én szüleim is külön aludtak már a kezdetektől(!!!)És lám,nem lett belőle válás.Nyugodtan legyen különszobád nincs ebben semmi.
2013. ápr. 1. 12:44
 17/46 anonim ***** válasza:
52%
*kimaradt egy "nem" szó a friss szó előtt.
2013. ápr. 1. 12:45
 18/46 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha nem tudjátok másképp megoldani, akkor vegyetek a férjednek egy szemellenzőt és egy füldugót, nekem a koliban mindkettő nagyon bevált. A fejedre meg vegyél fülhallgatót. Mi is így szoktuk megoldani a barátommal, ő fenn van hajnali 3-ig is akár, míg én 11-kor legkésőbb kidőlök. A fejhallgatóval te, a szemellenzővel ő köt kompromisszumot. Teljesen megértem, hogy más a ritmusotok, és neked semmivel nincs kevesebb jogod ahhoz, hogy azt tedd, amit szeretnél. Szóval neki is alkalmazkodnia kell egy kicsit, próbáld vele megbeszélni.
2013. ápr. 1. 12:45
 19/46 anonim ***** válasza:
54%
Az egyedüllétet szeretem , sose tudtam együtt élni valakivel huzamosabb ideig, egyszerűen kikészülök ha nincs a héten egy két nap amikor nem lehetek egyedül, aminek eredménye hogy a másikat is kikészítem . A férjem ennek pont az ellenkezője, de megértette ezt , nincs ebből vita , megoldjuk hogy meglegyen a heti két napom( másik szobában alszik , szüleihez megy stb.), szerintem a Te férjednek is meg kéne értenie, hisz nem vagytok egyformák . Nincs ebben semmi bántó.
2013. ápr. 1. 12:52
 20/46 anonim ***** válasza:
51%
Ez nekem is nagyon jó lenne, miért ne? Ha lehetne, egy a férjemnek, egy nekem, meg egy közös. Legalább nem lenne abból sem vita, hogy most ki mit dobál szét a saját szobájában, vagy hogy tart rendet, persze ezen én szoktam vitatkozni, mert ő szereti itt-otthagyni egy-egy ruhadarabját :P Meg hát kell néha szabad tér is persze. Nekünk csak egy nappalink és egy hálónk van.
2013. ápr. 1. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!