Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemehet kutya a házasságkötő terembe? :-)
Figyelt kérdés
Vagy nem vihetem az én kis cucókámat? :-(2011. aug. 2. 15:10
2/49 anonim válasza:
Húzz rá egy piros mellényt, meg egy "fogót" és beszéld rá az egyik rokont, hogy játssza el, hogy vak.
3/49 anonim válasza:
Ha a menyasszony vagy, akkor inkább bízd rá valakire! :D
4/49 anonim válasza:
Csak akkor, ha te vagy Benkő Dániel.
7/49 A kérdező kommentje:
ő lenne a gyűrűpárna :-D ígyse? :-D
2011. aug. 2. 15:19
8/49 anonim válasza:
A te esküvőd, a te dolgod.
Egyébként csak remélem, h fake.
9/49 Sörensen válasza:
Szerintem cucóka nem mehet be. Kivéve ha cucókának találsz egy mucókát addigra, akivel ő is összeházasodhat. Bár, ők meg lehet, hogy a bolháikat akarják behozni. Azok meg a bacikat. És sose lesz vége a sornak. Persze, ez csak vicc volt, tudom, hogy ez nem Noé bárkája...
10/49 anonim válasza:
Így sem. Közintézményekbe csak vakvezető és egyéb terápiás állatok mehetnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!