Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pákosztos kutya az esküvőn?
Van egy 2 éves mopsz kutyánk, aki teljesen családtag.
Nagyon szeretjük és mindenképp azt akarjuk, hogy az esküvőn velünk legyen.
Nagyon szeret enni (a papírzsebkendőtől kezdve zöldség gyümölcs, nyers hús, kutyatáp, főtt étel, bármi jöhet).
Beidomítottuk, hogy pacsit adjon a falatért, ő pedig a koldulás során is adja a pacsit, hogy jöjjön a "lepattanó".
Aggódok azért, hogy az egész násznépet körbe kunyerálja és rosszul lesz, valamint, hogy a pacsikkal sok harisnyát tönkre tesz. Ezért gondoltam, hogy viszek a vendégeknek még 10-15 neylon harisnyát.
Tapasztalatok esetleg kutyás esküvőről?
Vagy, hogyan lehetne "kordában tartani"?
"hogy viszek a vendégeknek még 10-15 neylon harisnyát"
Inkább figyelmeztesd ELŐRE a vendégeket, hogy milyen a kutya! Főleg, hogy nem csak harisnyát tehet tönkre!
Akármennyire is szeretném a vőlegényt-menyasszonyt, ha váratlanul tönkretenné a ruhámat, nem repesnék a boldogságtól, és a pár száz forintos harisnya se vigasztalna (főleg, ha rajtam mondjuk háromezres volt, vagy tízezres nadrág...).
Hát azért én sem örülnék ha kiszakítaná a ruha a drága harisnyámat vagy összekoszolná a drága ruhámat (amit ugye tisztíttatni kell)
Én biztos elvinném kutyaiskolába vagy valami vagy akár az esküvőre felfogadnék valakit,hogy vigyázzon rá.
Arról nem beszélve,hogy ha a te fehér ruhádat teszi tönkre?
Nagyon szolidan viselkedik, nem ugrál, ruhát, nadrágot nem tud tönkre tenni.
Mindenki tud róla, hogy van, társaságba is szoktuk vinni magunkkal. Azonban a saját példámból is tanultam, hogy a harisnyára veszélyes, a körme és az érdes tappancsa miatt.
A vendégek figyelmét is külön fel fogjuk hívni arra, hogy ott lesz.
"harisnyára veszélyes, a körme és az érdes tappancsa miatt"
Amelyik köröm és tappancs tönkre tud tenni egy harisnyát, az bizony az összes finom anyagra veszélyes.
Gondolom, nem farmernadrágban lesznek az esküvődön.
Sifon, szatén, könnyen bolyhosodó vékony kosztümnadrág... mind olyan, aminek nem használ pár éles körmű tappancs.
Az az igazság, hogy mindenki imádja, magától ritkán kezdeményez, az én öltözékemben is csak akkor tesz "kárt" ha hazaérek és extrémen örül, amikor elkezdik dögönyözni, szórakozni vele előfordulhat ilyen.
Mindenki folyamatosan fogdosni akarja, és olyan gond még sosem fordult elő, hogy magától ráugrott volna valakire.
Igen, mindenképpen ő is csinos lesz azon a napon, fürdetés, bunda kezelése, de a mancsaira különös figyelmet fogok fordítani.
Esetleg tanácsok a túletetésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!