Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jobban tisztelik a feleséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tisztelik a feleséget mint egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Úgy érzem többen élettársam családjában elfogadnánk ha feleség lennék mert engem csak leírnak mint egy kis barátnőt 8 éve aki többet nem tud elérni ennél.
2013. ápr. 24. 21:19
 61/103 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már erről máskor is és akkor is azt mondta nem kar erről beszélni hagyjuk ezt a témát mindig ez van,menjek el ha nekem ez nem jó.Rossz lesz neki meg minden,de értsem meg,hogy nem akar nősülni sem gyereket.Persze régebben megértettem hisz még engem sem érdekelt annyira ez a dolog,de most már jobban, és megint szó volt erről és ugyan az volt a válasz:(
2013. ápr. 25. 13:59
 62/103 anonim ***** válasza:
De kérdező, ha régebben megértetted, miért érdekel most jobban???
2013. ápr. 25. 14:04
 63/103 A kérdező kommentje:
Régebben nem foglalkoztatott ez a téma annyira érdekelt de nem úgy mint most.Akkor jobban viseltem ezt,hogy nincs esküvő,gyerek de most már ez más:(
2013. ápr. 25. 14:07
 64/103 anonim ***** válasza:

"De kérdező, ha régebben megértetted, miért érdekel most jobban???"

Na vajon miért? Gondolkozz már! Mert fiatal lány fejjel könnyebben bólint rá olyan döntésre, ami később lesz aktuális. Pl. most.

2013. ápr. 25. 14:07
 65/103 anonim ***** válasza:
Ok, látom, azért mégis jól érzem a dolgokat veled kapcsolatban, kérdező, egyszerre írtuk.
2013. ápr. 25. 14:08
 66/103 A kérdező kommentje:
Igen anno nem éreztem ennek a súlyát úgy voltam vele majd lesz valahogy ráérek még ezzel foglalkozni... aztán eltelt a pár év és nem változott semmit közben bíztam hátha a párom meggondolja magát,mert lehetett volna de nem.Közben az érzés amit érzek iránta több már szeretem és ezért is nehéz dönteni mert jó lenne baba de őt is szeretném.
2013. ápr. 25. 14:15
 67/103 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, hogy szereted, hisz 8 év, az 8 év. Ugyanakkor viszont nagyon mások a vágyaitok, és fiatalabb már te sem leszel.

Most még semmi sem késő. De mi lesz 10-20 év múlva? Én úgy érzem, te így nem vagy teljesen boldog, a szerelmed ellenére sem.

2013. ápr. 25. 14:29
 68/103 anonim ***** válasza:

Nézd Kérdező, annyiban igazat adok az előzőnek, hogy valószínűleg el kell döntened, hogy számodra mi a fontosabb, illetve miről tudsz könnyebben lemondani. Vagy hát előtte át kellene beszélnetek, hátha láttok valami kompromisszumos lehetőséget...

Nálunk szerencsére egyetértés van abban, hogy "erre a világra nem szabad gyereket vállalni".

2013. ápr. 25. 14:53
 69/103 anonim ***** válasza:

66%-os, áruld már el, milyen kompromisszumot lehet abban találni, ha az egyik fél határozottan nem akar gyereket és házasságot, a másik viszont szeretne? Ilyen esetben NINCS kompromisszum, csak lemondás egy fél részéről.

Te könnyen beszélsz, mert nem is akartok gyereket. Már legalább világos a számomra, miért beszélsz ilyen könnyedén a témáról...

2013. ápr. 25. 15:03
 70/103 anonim ***** válasza:

#69, többfélét, pl az esküvőben az egyiknek, a gyerekvállalásban a másiknak lesz igaza. Vagy (ami nálunk is szóba került) örökbe fogadnak egy nagyobbacska gyereket, és akkor van közös gyerek terhesség-nagyobb kockázat-babasírás-GYESGYED és hasonlók nélkül, szóval azok nélkül, amik ilyen korban általában a kérdőjeleket teszik ki.

Szóval kompromisszumos lehetőségeket lehet találni, kérdés, hogy keres-e az ember.

És hát ja, férfiként SOHA (20 évesen se, 40 évesen se) nem tudtam megérteni azokat, akiknek egy majdani, esetleges gyerekvállalás fontosabb a jelen kapcsolatuknál. Az ember képes uralkodni a nemi ösztönei felett.

2013. ápr. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!