Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jobban tisztelik a feleséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tisztelik a feleséget mint egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Úgy érzem többen élettársam családjában elfogadnánk ha feleség lennék mert engem csak leírnak mint egy kis barátnőt 8 éve aki többet nem tud elérni ennél.
2013. ápr. 24. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
83%

Kérdezed meg, hogy esküvő után miben lenne más az élet?

Mert nem értem. Mi lenne más, mint most?

2013. ápr. 25. 08:17
 42/103 anonim ***** válasza:
95%

Nem számít a kor.. csak épp fel is kell nevelni. születhet 60F-40N éves párnak is gyermeke, de valami miatt nem ez az általános.

"Párom gyors mondta,hogy csak vicceltem" - ennyire megalázó ember nem lehet! valami más van itt: vagyon?

Kérdező, ha te gyereket, családod szeretnél -ő meg "viccel" lealáz mások előtt ezzel az érzéseddel- mi köt hozzá?

2013. ápr. 25. 08:56
 43/103 anonim ***** válasza:
81%

...visszajöttem, annyira ledöbbentett, hogy megpróbáltam elképzelni azt, amit az utolsó kommentben a kérdező írt:

ott áll egy fiatal nő egy ünnepi társaságban - és egy ember nyilvánosan leröhögi és leröhögteti az ÉRZÉSEIT.

És senki nincs aki megvédené? aki megjegyezné, ez embertelen???

2013. ápr. 25. 09:11
 44/103 anonim ***** válasza:
23%

Komolyan nem értem itt a válaszolók egy részét... Kérdező feltett egy kérdést a párja családjával való konfliktusáról (ami, valljuk be, sacckb minden 2. embernek van, függetlenül attól, hogy barát/barátnő, élettárs, házastárs vagy mi a kapcsolat formája)

Erre nem egyen elkezdik szinte győzködni, hogy számolja fel a 8 éves kapcsolatát...

Akinek inge, nézzen már magába, mit szólna ahhoz, ha az ő párja panaszkodna valamiről, és kezdenék győzködni, hogy hagyja ott őt...

Holott ennek egyszerűa megoldása, le kell ülni a családdal, és így egyértelműen elmondani nekik ezt a problémát, ahogy ide kiírta a Kérdező... hátha eszükhöz kapnak. (van rá egy esély). Ha meg nem, akkor nem kell velük foglalkozni.

2013. ápr. 25. 09:18
 45/103 anonim ***** válasza:
49%

Egy kérdésen érdemes elgondolkoznod.Mi tart mellette?Nem fog jobban tisztelni,mert most sem tisztel!Furán hangzik én is csak hallottam azt,hogy csak avval tudnak így bánni,aki eltűri ezt.

Fiatal nő vagy még, 8 év el lett pocsékolva az életedből- és ezt még szépen fogalmaztam- miért vagy még mellette?

Se a "kedves" párod és se a "kedves" családja nem fogad el téged.Ez bizonyítja az esküvős szitu,hogy mérgesen néztek rátok.Utána meg bevágja a párod,hogy csak viccelt.Evvel már porig alázott,hogy te csak úgy vagy neki koloncnak,vagy valami pótléknak.Bocsi,hogy durva voltam,de nőként ne tűrj már el mindent!!Lesz olyan férfi aki 1 év után elvenne és babátok is lehetne.Rááldozod az egész életed és miért?Azért,hogy lenézzenek?

Sőt...tudod miért nem fogadnak el?Mert a párod sem szeret igazán.Ha egy férfi szeret egy nőt az kivívja a párjának a tiszteletet,nálatok meg a párod sem tisztel,akkor más miért tisztelne??!!

2013. ápr. 25. 09:20
 46/103 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon megalázó és undorító volt az a "vicc", amit előadott...
2013. ápr. 25. 09:25
 47/103 anonim ***** válasza:
90%

45-ös! A fő gond nem a kérdező párjának családja. A kérdező is boldogtalan így. Gyerekre, házasságra vágyik, amit a párja elutasít, de még annyi tapintat sincs benne, hogy legalább ne "viccelődjön" erről a rokonság előtt.

Homlokegyenest mást akar a párja és ő; emiatt kéne igenis különmenniük. Teljesen mást akarnak, könyörgöm. Itt az egyik vágyainak feladása nélkül nem tudnának együtt maradni. Annak meg nincs értelme.

2013. ápr. 25. 09:27
 48/103 anonim ***** válasza:
78%
"hogy Ő már tudja milyen házasnak lenni és én ne tudjam meg" Neki volt egy rossz házassága -és rajtad bosszulja meg. Azért én tudok jó-néhány JÓ házasságról (itt a gyakorin nem gyakori, de tapasztalatból tudom, van, létezik, és mindig két emberen múlik), lehet olyan, ami jó, szeretet hatja át, megértés - csak azért írom, hogy a Kérdező erről is tudjon.
2013. ápr. 25. 09:29
 49/103 anonim ***** válasza:
54%

#48, olyan ember a mesében létezik, aki ne kényszerülne az életben a vágyai egy részének a feladására, egy tartós kapcsolat mindig kompromisszumok eredménye, arra kb 0% az esély, hogy két ember évtizedekig folyamatosan egyetértsen minden nagyobb dologban... namost innentől a valóságban kb kétféle tartós kapcsolat létezik, az egyik, ahol kialakul egy domináns-alávetett szereposztás és ezt elfogadják a felek, illetve, ahol hol az egyik, hol a másik enged. A többi esetben meg az van, hogy szétmegy a kapcsolat.

Az itt válaszolgatóknak meg fogalmunk sincs arról, hogy a anyósék-házasság-gyerek témát leszámítva hogyan működik a kérdezőjék kapcsolata, de valszeg van oka annak, hogy együtt vannak 8 éve jóban meg rosszban... pl. hogy szeretik egymást...

2013. ápr. 25. 09:35
 50/103 anonim ***** válasza:
65%
" Neki volt egy rossz házassága -és rajtad bosszulja meg." - khmmm, ha bosszulni akarná, akkor pont hogy rohant volna házasodni, "ha ő szívott rajta, hagy szívjon a másik is", ez a bosszú. Valójában inkább arról lehet szó, hogy ő csalódott ebben az intézményben, tehát meg akarja kímélni saját magát is, meg a másikat is egy (újabb) csalódástól.
2013. ápr. 25. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!