Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tisztelik a feleséget mint egy barátnőt?
91/103 A kérdező kommentje:
mert párom nem akar már nősülni egyszer volt elég volt neki.Azt mondta papír nélkül is megvan az ember
Ő egyébként mennyire szeret téged? Mi az, amire képes lenne azért, hogy téged boldognak lásson?
"Nincs gyereke.Ő nem akar mondta neki így jó.Ha nekem nem jó akkor menjek. " Nekem ez úgy hangzik, hogy neki jó az is, ha vele vagy, az is, ha elmész.
2013. ápr. 25. 21:56
93/103 A kérdező kommentje:
Igen ez jön le ebből:(De azért szeret mert érzem ha ezt nem is adja meg nekem.Ő nem sírt egy nőért sem mikor elvált 20 év utána akkor sem szóval biztos nem ijedne meg ha elhagynám kemény még ha rossz is lenne neki.
Akkor végül is rajtad áll, hogy neked mennyire megfelelő ez az élet. Ő biztos meg lesz nélküled is, ha így áll hozzá, ahogy írtad. Viszont azt neked kell érezni, hogy te fel tudod-e adni a gyerekről való álmaid miatta.
2013. ápr. 25. 22:25
Kérdező, úgy látom kár minden szóért, nem tudjuk felnyitni a szemed....szeretsz szenvedni?? Én soha nem lennék olyan pasival, akinek mindegy hogy vagyok-e vagy nem! Ő is semmibe vesz, csodálkozol hogy a családja így áll hozzád?
2013. ápr. 26. 04:42
96/103 A kérdező kommentje:
Igen tudom nekem kell döntenem.Párom mikor anno beszéltünk a volt feleségéről és mondtam,hogy látod ő is ezt tett vagy azt vagy bármi rögtön mondta,hogy ő feleség volt azért ne keverjük össze nem lehet összehasonlítani a mi helyzetünkel mi csak járunk.Ez is durva volt azért.Sokszor úgy látom jó érzés neki ezzel visszaélni.Bezzeg mások kapcsolatában nagyon okos tud lenni:(
Figyelj, ha neked ez a kapcsolat jó, akkor maradj vele.
Az utolsó válaszod alapján nem tudom mit vársz? Szerintem az itt válaszolók közül senki nem maradna vele, ha ilyeneket mondana.
2013. ápr. 26. 10:27
Kérdező, én nem vagyok meggyőződve arról, hogy ő szeret téged. Ha szeretne, nem tenne ilyen bunkó kijelentéseket. Lényegében ebben, amit utoljára idéztél tőle, benne van a válasz az itt feltett kérdésedre. Maga a párod mondta ki...
2013. ápr. 26. 14:48
Kérdező, te miről beszélsz? Nem látod, mennyire semmibe vesz a "párod"? Mint embert sem tisztel, nemhogy mint nőt. Miért vagy vele?
2013. ápr. 26. 14:57
"Párom mikor anno beszéltünk a volt feleségéről és mondtam,hogy látod ő is ezt tett vagy azt vagy bármi rögtön mondta,hogy ő feleség volt azért ne keverjük össze nem lehet összehasonlítani a mi helyzetünkel mi csak járunk."
akkor mi a kérdés? egyértelmű, h nem tart annyira, h elvegyen és valójában nála is élesen elkülönül, h szimplán jár valakivel vagy el is veszi. yilván ezt sugallja a közvetlen környezetében, a rokonainál is. Ha az én bátyám azt sugallná, h hiába a 10 év, ami közte és a barátnője között van, az csak egy "járás, ráadásul gyerek sincs, mert a férfi azt se akar a nőtől. én sem érezném úgy, h ők olyna elválaszthatatlanok, h ők egy "család". kkegyetlen dolog ez, és hidd el, nem bántásból írom, csak azért, mert így van. így működik az ember.
2013. ápr. 26. 15:17
Kapcsolódó kérdések: