Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jobban tisztelik a feleséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tisztelik a feleséget mint egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Úgy érzem többen élettársam családjában elfogadnánk ha feleség lennék mert engem csak leírnak mint egy kis barátnőt 8 éve aki többet nem tud elérni ennél.
2013. ápr. 24. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
92%
Ha úgy érzed, a párod sem tisztel, miért nem hagyod ott? Azért 30 évesen bőven van választási lehetőséged.
2013. ápr. 24. 21:33
 12/103 anonim ***** válasza:
96%
Ez inkább karizma kérdése. Egy "lenézhető" emberrel akkor is lekezelően viselkednek, ha feleség.
2013. ápr. 24. 21:33
 13/103 A kérdező kommentje:
Párom volt már nős nem akar többet esküvőt:((És szerettem volna ha több vagyok mint egy kis barátnő de hát nem.Én ennél többet nem érek:(
2013. ápr. 24. 21:34
 14/103 anonim ***** válasza:
61%
az, h a párod nem vett el, egy jelzés a külvilág felé, h nem kötelezi el magát végleg melletted. ezzel azt sugallja, h nem biztos, h együtt öregszetek meg és te leszel az utolsó nő az életében. a rokonai pedig pont ennek szellemében viselkednek így veled.meg az a 20 év korkülönbség se segít bban, h azt gondolkják, örökre együtt maradtok. heteken belül 37 leszek, de egy 50 éves férfi még nekem is öreg.
2013. ápr. 24. 21:38
 15/103 anonim ***** válasza:
54%

Márpedig valószínűleg az vagy neki. Kis barátnő, levezetés a házasévek után.

Párodnak kellett egy fiatalabb husi, hogy mégse legyen egyedül, de érted már nem próbálná meg újra a házasságot.

Mindezt a família is látja, Párod szüleinek az unokája lehetnél, így igazán nem lesz könnyű kivívnod a tiszteletüket, főleg, hogy ők még más világban nőttek fel.

2013. ápr. 24. 21:38
 16/103 anonim ***** válasza:
100%
A családdal van a gond. Mi házasok vagyunk a férjemmel. Az öccse élettársi kapcsolatban élni. Körülbelül ugyanakkor jöttünk össze mi is, mint ők. De anyósomék semmiféle különbséget nem tesznek közöttünk.
2013. ápr. 24. 21:42
 17/103 A kérdező kommentje:

Igen tudom.Párom ezt hangoztatja is a családban,hogy Ő bizony többen nem nősül ez s.ar érzés olyankor.

Tudja,hogy én szeretném de nem teszi meg pedig nem állna semmiből.És ezt a rokonok látják és szerintem annak örülnek,hogy én ebből as "pozicióból" nem fogok előrébb jutni.

Nemrég volt egy összejövetel nőnapkor minden feleség kapott a férfiaktól virágot én nem azt hitték nem leszek ott.

2013. ápr. 24. 21:42
 18/103 anonim ***** válasza:
92%

De a nőnapnak mi köze a feleséghez?

Attól, hogy nem vagy feleség még nő vagy.

2013. ápr. 24. 21:43
 19/103 anonim ***** válasza:
81%

Ez butaság. A korkülönbség nem számít, az egyéniség és a stílus számít. Egy fiatal is viselkedhet öregesen és egy idősebb is lehet fiatalos.

A gond az, hogy gondolom akkor nem is akar gyereket. Ha pedig te akarsz, akkor ne tékozold el az idődet.

Nem csak neked kell engedned. Ha neked fontos a házasság, ő is engedhetne.

2013. ápr. 24. 21:44
 20/103 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos nem tudsz mit tenni, sokak szemében egy élettárs sosem lesz egyenrangú a feleséggel.

És a házasságot legfőképp az idősebb generáció tartja fontosnak, ezért gondolják úgy, hogy a fiuk nem biztos a választásában, nem kötelezte el magát melletted.

2013. ápr. 24. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!