Van itt olyan aki kijön az anyósával/tisztelik egymást, és nem utálják egymást?
Nekem soha nem volt bajom az anyósommal, még az elején megbeszéltük, hogy ha náluk vagyunk, akkor az ö elvárásaik szerint megy minden, nálunk meg úgy, ahogy mi akarjuk. Soha nem szólt bele a dolgainkba, csak ha megkérdeztük a véleményét - akkor elmondta, de a döntést ránk hagyta.
Sokkal jobban kijöttem vele, mint édesanyámmal.
Sajnos már nem él.
Én jóban vagyok az anyósommal, sokmindent meg tudunk beszélni, soha nem mondtam rá rosszat, szerintem fordítva sem.
Névnapomkor, szülinapomkor felköszönt, ha ott vagyok, sört vesz stb. :)
Nálunk sincs probléma egyik részről sem. Én is kijövök a férjem anyukájával és a férjem is kijön az enyémmel.
Szerencsénk van, mert egyikük sem az a beleszólós típus. Sem az életünkbe, sem a gyereknevelésbe. Alapvetően mindenben támogatnak minket, ha tudnak segítenek is. Ez oda-vissza működik.
Szerencsére nekünk is jó a kapcsolatunk, oda-vissza. Kölcsönösen tiszteljük egymást és tiszteletben tartjuk a másik véleményét, életét.
Mielőtt összeköltöztünk megbeszéltük, hogy nem lesznek váratlan betoppanások és hála az égnek betartja.
Jóban vagyunk. Amíg itthon élt se volt soha semmi gond, kimondottan szeret engem, mert a lusta fiát házmunkára neveltem, és megtanítottam neki dolgokat, amiket ő elmulasztott :)
Most már külföldön él, így egy évben jó, ha 3-4 alkalommal találkozom vele, de skypeon beszélgetünk vele heti szinten.
Mi nagyon jól elvagyunk egymás mellett. Ő nem szól bele a dolgainkba, mi se az övéikbe, ami így normális.
Meghallgatom a tanácsait, sok jó dolgot mond. Van, amit fel is használok a gyereknevelés terén.
Egyébként sokat segítenek és remélem, hogy pár év múlva mi is tudjuk ezt viszonozni nekik.
Én a gyerekemet úgy nevelem, hogy mind a négy nagyszülőhöz és a három dédszülőhöz kötődjön.
Nagyon szereti őket és boldogan el van mellettük.
Mi nagyon jól kijövünk, együtt járunk sportolni, bevásárolni (ruha, cipő, kozmetikum, ékszer), mivel nagyon kedves, fiatalos anyósom van szerencsére:)
Sokszor megyünk hozzájuk ebédre vagy jönnek ők hozzánk. Gyakran hoz ilyenkor meglepetésnek kis apróságokat, én pedig általában süteményt viszek hozzájuk:) Recepteket is cserélünk, sokmindenről tudunk beszélni, általában hasonló a véleményünk.
Általában nem beszélünk a magánéleti problémáinkról az anyóssal, apóssal, de ha a párom megemlíti hogy van valami, általában senkinek a pártját nem fogják, racionálisan látják a helyzetet.
A két kezem összetehetem, hogy ilyen a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!