Lányok, Ki miért nem jön ki az anyósával?
Én mindegyik "anyósommal" jól kijöttem, de ők a múlt. A jelenlegi IGAZI anyósommal azért ne jövök ki, mert ő nem jó ember. Illetve nehéz a természete, tehát ha nem az anyósom lenne akkor sem jönnék ki vele. Szóval ez nem a státuszának szól.
Ő egy alacsony nő...ebből kifolyólag van egy csomó frusztrációja mindneki felé, és ezen kivül még nagyban horodzza azokat a jegyeket amiket az alacsony emberek általában: Minding hangos, rikácsol, mert azt hiszi, hogy nem halljuk, vagy nem vesszük észre. Kiherélte a férjét, hülyének tartja, lebutázza mások előtt. A fiát is (ő az én párom) Mindenkit a szájára vesz, turkál mások zsebében, előszerettel mosolyog rád, de amint hátat fordítassz neki leköp, kibeszél, elhord mindennek. Hazudik. Képes hazudni csak nehogy NE NEKI LEGYEN IGAZA. Nem viseli ha nem az övé az utolsó szó. Gőgös, kérkedő, rongyrázó.
Ezekkel nem is lenne bajom, hsz nem vele élek, de mivel engem is kibeszél, rólam is pletykál undorító dolgokat, engem is a szájára vesz, és elhord mindennek, ezért nem vagyok vele jóban.
Várok mép válaszokat.
Én egy jó ideje már nem jövök kivele.Mi együtt élünk,sajnos.Az elején még úgyahogy elvoltunk "egymás mellett".Nem bírta felfogni,h.nálunk és nálam miután különköltöztem albiba nem úgy mentek a dolgok és nem úgy csináltam a dolgokat mint ahogy ő.Ha este munka után 11kor ettünk az volt a baj.Ha hétvégén később keltünk és ettünk akkor az volt,mert ako nem tudunk ebédet enni.(ha 11kor ettünk nyil ván fél 1kor nem vagyunk éhesek)Az új dilije,az,hogy miért nem eszek vele.Ha párom fél 3kor hazajön mért nem eszek vele 2kor???Hajnalban 5kor elkezd mosogatni,de 7kor megy a busza.Az evőeszközöket úgy dobálja be a fiókba.A wc auót ami a szobánk mellett van nem csukja be ha bemegy.Kopogás nélkül ront be a szobába.Ha fürödni mennénk és megy a mosógép külön kiemeli,hogy ha fürödni akarunk állítsuk ám le a gépet!Ha enni ajtarunk akor melegítsük ám meg a kaját,meg ilyenek.Hirtelen ennyi a gond.Ja,meg előszeretettel nézelődik a holmilyaink között.Olyan dolgokra kérdez rá,h.van-e nekünk ami a szekrény aljába ván és már én is elfelejtettem,de ő pont úgy kérdez rá mintha én minden nap latnam azt.A macskainkal van állandóan baja.vagyisegy hétig nincs aztán minek ide macska bla bla.
"még nagyban horodzza azokat a jegyeket amiket az alacsony emberek általában: Minding hangos, rikácsol, mert azt hiszi, hogy nem halljuk, vagy nem vesszük észre. "
Mint alacsony ember, köszönöm a teljes általánosítást.
A szemem barna, ebből milyen személyiségjegyekre lehet következtetni? Hátha van valami, amiről még nem tudok magammal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!