Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Ki miért nem jön ki...

Lányok, Ki miért nem jön ki az anyósával?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi.Az nem érdekel ki mért jön ki vele!
2013. márc. 2. 13:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én is tiszta ideg vagyok,pedig nem kéne mert jön a baba.Én is elég csendes vagyok,sokszor csak beront a szobába elkezd mindenféle baromságról áradozni ami hidegen hagy és órdibál,majd kimegy.Semmitnem tudok csinálni ha ithon van,szeretnék már tornázni de nem lehet mert csak úgy rámtör.Most is bejött,magyarázott,hogy ettem-e(nem,éhezek!jóhogy eszek,csajt azt hiszi ha nem lát,meg csak egyedül vagyok már nem is eszek)Páromnak is mindig megmondja mit hogyan merre,mintha fogyatékos lenne!Az elején szokott neki levest meríteni is,de ez engem irritál,van keze hogy szedjen magának.Ezt szóvátettem páromnak ő meg leállitotta ez annyat.Persze kikelt magából,mi az hogy nem merithet neki,ő a szuloannya.Mindig ezzel vagdalozik.
2013. márc. 2. 17:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Én leendő anyósomról tudok nyilatkozni, kedves, okos nő (is tud lenni, ha akar...)Mi eleinte nagyon jól kijöttünk, még tán jobban is kijöttem vele, mint a saját anyukámmal. A konfliktus forrása az volt, hogy a szüleim elég problémásak, ők is belekeveredtek, és azóta meg vannak róla győződve, hogy párom jobbat érdemel, mint engem, meg a gáz bagázsomat...
2013. márc. 2. 19:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, szóval haragban épp nem vagyunk, meg próbálják is visszafogni magukat, de azóta valami végérvényesen megváltozott köztünk...
2013. márc. 2. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Rafkósan próbál irányítani minket (megjegyzem csendben sajna a fiát még tudja is)...A szemembe nem mer dolgokat mondani,de arra már rájöttem,h ő szítja a tüzet,csak más tárja elénk a dolgokat.Ezért.A legnagyobb bánatom,h a párom nem mer visszaszólni a szüleinek,nekem sem...csendben hallgat...ettől vagyok ki igazán.
2013. márc. 3. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Az enyémmel semmi gond.A világ legjobb anyósa.Csak interneten keresztül látom havi 2-szer.Akkor is a férjemmel beszél .1500 km vàlaszt el:))))
2013. márc. 6. 06:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Én azért nem jövök ki vele, mert kitalálta, hogy ideköltözik az albérletünkbe (1 háló van és külön a nappali), ami kettőnknek tökéletes. Rendszeresen megjelenik néhány cuccal, hogy ő itt marad. Mi 23 és 26 évesek vagyunk, ő 58. Persze nem dolgozik. A barátom már fontolgatja hogy költözzünk messzebbre és a számát is megváltoztatja.
2013. márc. 6. 08:20
 17/20 anonim ***** válasza:
hát én sem csipem az anyosomat...mert egy okostojas...mindig neki van igaza,amit én mondok az mindig rossz...amikor terhes lettem a kicsi fiától azt akarta,hogy elvetessem a kicsit...mindig hulyének néz...mindenbe beleszol...irányitana...mert o igy meg ugy és én mért nem ugy mint o...most épitkezunk,o tervezgeti a furdoszobánkat,a falak szinet...a kicsinek ilyen butor kell meg olyan ágy...persze a konyhámat is eltervezte,mert a mosogatógép annyira fontos(de csak szerinte,nekunk van most fontosabb dolog mint a mosogatogep,az majd lesz idövel)meg a kicsinek ilyen ovi olyan ruha kell,stb.agyamra megy,idegrohamot kapok ha meglátom,alig várom,hogy innen pattanhassunk.eleinte rengeteget veszekedtunk,mert nem hagytam magam,mostmár a kicsi végett is átnézek rajta,mintha süket lennék,mondja csak,majd megunja.azt mondanom sem kell,hogy a kicsit sem bizom rá egy percre se.a minap beletette a bicikli kosarába elore és ugy akart vele biciklizni a nemnormális
2013. márc. 6. 16:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez tényleg gáz!

Én meg hallgatok,elmondta amit akar,mondom igen nem azt csá.Számtalanszor össze tudnék veszni vele,de párom miatt csendbe maradok.Neki meg elpanaszkodom a bajom.Páromnak se jó ez,nekem se,de veszekedni nem akarunk.Ha meg mégis odafajul a dolog azzal vagdalózik,h.ő majd akkor elmegy ithonról vagy menjünk mi ha nem jó stb.De arra nem jön rá a banga,h.az ő számára lényegtelen dolgok mégse lényegtelenek és ő az akinek változni kéne.Itt vagyok terhesen és ma pont kiborultam az 1hónapja gyűlő feszkó miatt(kb eddig bírom tartani magam)pedig nem kéne.

2013. márc. 6. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
ne idegesitsd fel magad rajta,az anyos nem ér annyit.próbálj meg rohogni azon milyen hülye szegény,én már itt tartok :) igy könnyebb elviselni :)
2013. ápr. 9. 13:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Próbálom meg se hallani amit mond.Morgólódok egy jót és ráhagyom. :-D
2013. ápr. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!