Apuka nélkül/hétvégi apukával felnőtt lányok, asszonyok! Kihatott ez később a párválasztásotokra, párkapcsolataitokra?
Nem.
Talán összességében bizonytalanabb vagyok és jobban keresem a megerősítéseket, de ez minden kapcsolatra igaz, nemcsak a párkapcsolatra.
Én nem láttam aput 2 éves korom óta, de remélem soha nemis fogom!! Anyuval nőttem föl, 10-11 évesen lett anyunak uj pasija akivel mostanáig együtt van. Nem lettem sérült, se semmi. Boldog párkapcsolatban élek és babát várunk.
Talán annyiban mutatkozott meg apu "hiánya" hogy általában a fiúkkal lógtam és hogy jobban elis voltam velük, de ettől nem öltöztem vagy néztem ki fiusan :)
21/L
nekem annyiban hatott ki az életemre, h nem szeretnék férjhez menni, mert még az esélyét sem adom meg, h bárki úgy elbánjon velem mint apám anyámmal. nagy szerelem, apám persze egy léhűtő volt, amint megszülettem elváltak, és vitte a fél lakást (mmint a berendezést, de ha tehette volna, akkor ki is rak minket az utcára, úgy, hogy neki kb a ruhái voltak a sajátjai, mindent az anyai nagyszüleim vettek). na, ezek után én senkivel fogok vagyonközösségben élni. szeretem a páromat, érzelmileg bízom benne, talán jól választottam, de ez csak a halálos ágyamon derül ki, h igazam volt-e.
a nőiségem megélésével sosem voltak gondok, igaz nem öltözöm nagyon csicsásan, bár sztem az apával felnőtt lányok közt sem mindenki cicababa, aki magassarkúban meg kiskosztümben tipeg még kertet ásni is :P
a nagyapám jó apaminta volt, szerencsére tőle láthattam, h milyen az, amikor egy férfi a családjáért mindent megtesz, szereti őket. a párom is családcentrikus alkat, szeretne közös gyermeket, viszont arra az esetre is felkészülök, ha egyedül kéne felnevelnem. ja, és nem lennék olyan kis félénk mint anyám, ha szétmennénk, bevasalnám tőle a gyerektartást.
Nem hatott ki. Boldog párkapcsolatban élek egy gyönyörű család reményében. Remélem nekem összejön.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!