Mesélnétek az anyós problémákról? Kinek milyen problémája adódott ill. van az anyósával?
Az egyik vasvillával próbálkozott a vesémbe látni.
A másik csak szimplán kamu dumával próbált alánk ásni.
(zanzásitott verzió)
Az én anyósommal is van probléma, de alapból jól kijövünk. Ember hiba nélkül nincs. Legfőbb probléma az, hogy fáj neki az igazságot megmondom neki. Nem szereti, ha véleményt nyilvánítok ami ne egyezik az övével. Másik az, hogyha valamiről beszélnie kéne a fiával akkor azt elhanyagolja, nem igazán érdekli, hogy segítsen nekem, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat. Alapból jó benne, hogy egyáltalán nem szól bele a vitáinkba ha a párommal beszélgetünk meg az egész életünkbe, de az nem esik jól, hogy egyáltalán nem folyik bele, hisz mi együtt élünk, vele a férjével, a mamával. Na mind1.
23/N
Ezt most valaki magyarázza már el nekem, hogy is van!
A kérdező feltett egy szubjektív kérdést amire én válaszoltam.
Hogy a fenébe lehet hogy nem hasznos a válaszom???
(Ezt a hozzászólást lehet lepontozni, mert tényleg nem a kérdéshez kapcsolódik!)
Bocs, kérdező!
Az én anyósom egy nagyon jó ember, szeretem.
Viszont az apósom, egy alkoholista. Nem dolgozik, egész nap a kocsmában van, százezres, milliós tartozásokat felhalmozott, nem segít otthon semmiben. Az anyósom pedig fizet utána, dolgozik főállásban (mindketten nyugdíjasok) főz, most takarít. A saját lányát nem köszönti fel születésnapján, múltkor erről esett szó, még azt sem tudja mikor van. De még azzal is gondjai voltak, hogy melyik hónapban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!