Van egy barátnőm,19 éves, egyetemista, a szüleivel lakik. Most elkezdett dolgozni, és új bútorra meg kanapéra gyűjt (mert a mostani nagyon régi). Szerintetek ez normális? Úgyis 3-4 év múlva férjhez megy.
Teljesen normális. Egy értelmes fiatal, aki gondol a jövőre. Nem drogokra, szilikoncicikre és 33-féle cipőre költ.
És Te belegondoltál már, h mekkora öröm egy saját szép új kanapé...? :)
A szüleinek veszi, nem magának!!!
Egyébként szép és jó dolog, hogy a szüleire gondol, de az enyémek ezt sose engednék meg. Előző félévben kezdtem el dolgozni egyetem mellett és ezt úgy gondoltam, hogy akkor szüleimről leveszem a terhet és nem kell többet utalniuk nekem, én eltartom magam abból amit keresek, illetve abból amit a biztosítótól kapok. (mikor megszülettem, akkor kötötték és most havonta kapom x éven keresztül) De azt mondták, hogy szó sem lehet róla. Azt a pénzt magamnak keresem, ha dolgozni szeretnék dolgozzak nyugodtan, de ők támogatni szeretnének addig ameddig tudnak, és ez be volt nekik tervezve. Tehát azt a pénzt, amit keresek, tegyem félre a későbbiekre, jól fog az még jönni.
Szóval szép és jó, hogy dolgozik és az is hogy gondolo a szüleire, de azt a pénzt lehet nem egy bútorra kéne költeni, hanem később egy lakásra, amire így esetleg nem kell hitelt felvenni. De hát ahogy ő jobban érzi magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!