Ez normális? :O
A férjemmel van egy közös gyermekünk de neki még van 3 gyereke egy előző házasságból..A gyerekeknek most volt a szülinapja és a férjem szülinapi zsúrt rendezett nekik(torta,ajándékok stb.)De se én se a közös gyerekünk nem kaptuk semmit amikor nekünk volt a szülinapunk..sőt azt se engedte meg hogy a gyereküknek zsúrt rendezzek....szerintetek ez normális?mindig ez van a gyerekeinek és a "volt családjának"mindent,nekünk meg semmit:(Nagyon rosszul esett..mindig azt érzem hogy mi csak a 2.-ok vagyunk és mindig ők lesznek az elsők..Amikor jönnek hozzánk a gyerekei meg sem kérdezi hogy én mit szólok hozzá.(tetszik nem tetszik ez van alapon)a gyerekei néha beszólogatnak de őt nem érdekli hogy ez milyen rosszul esik nekem,az sem érdekli hogy ha itt vannak állandóan csak takarítok utánuk és csak a gyerekek veszekedését kell hallgatnom..Ha elmegy a boltba a gyerekeinek vesz valami ki apóságot a mi gyerekünket el is felejti...Annyira rosszul esett hogy nem kaptam semmit karácsonyra sem születésnapomra,sem a gyerekünk..ők meg persze kaptak..tudom elég gyerekesen hangzik..de akkor is bánt!De mindenben így van..hozzánk az jöhet akit ő beenged..ő odamehet ahova akar én nem...hiába mondtam neki hogy ne hozza már ide a volt feleségét mert nem bírom ő nagyba lesz*rta mert szerinte ő az erősebb az ő háza és "amit szabad jupiternek......"mondtam neki hogy egyszer nagyon pofára fog esni mert ilyen önző és zsarnok de nem hiszi el...:(
szerintetek is nagyon meddő ez a kapcsolat?vélemény?
második ha olvasnál látnád hogy a negyedik gyerek a kérdezőjé és a férjé közösen
én nagyon sajnálom a helyzetedet, nem is avgyok meggyőződve róla hogy szeret titeket...
szerintem ott kéne hagynod.
Kérdező,
Te pontosan tudod, hogy NEM normális, ha a négy gyereke közül csak az első kapcsolatából lévő 3-mal foglalkozik. Arról nem is beszélve, hogy Veled, a jelenlegi párjával sem törődik.
Mi az oka, hogy nők kitartanak ilyen emberek mellett?
"Nagyon rosszul esett..mindig azt érzem hogy mi csak a 2.-ok vagyunk és mindig ők lesznek az elsők.."
Ez sajnos így van ők lesznek mindig az elsők.
Ha rólad van szó akkor téged csak úgy fognak emlegetni, hogy a második felesége, sose lesz az, hogy a felesége.
Nagyon sajnállak, mert biztos, hogy rettentően fáj az neked, hogy így semmibe vesznek, de ha azt akarod, hogy neked is legyen tekintélyed a családban és a férjed ne egyedül döntsön akkor ki kéne állni magadért.
Palm, ezt én sem értem. De azt sem, hogy ez eddig miért nem derült ki a férjről. Most az arrogáns stílusáról beszélek.
"ő odamehet ahova akar én nem..." ???????? Megtiltja? Már bocs, de az elmúlt pár év alatt ez nem derült ki róla? Nem hiszem, hogy a felfogása hirtelen változott meg.
Miért maradtál vele, ha ilyen volt?
Más nem marad: leülsz vele, mert lehet, hogy azt gondolja, hogy ez neked is jó. Néma gyereknek....
Tárgyilagosan elmondod, hogy úgy érzed, nem kapsz elég figyelmet, sem te, sem a közös gyerek. Kérdezz vissza, hogy neki hogy esne, ha amikor itt lennének a gyerekei, te mennél boltba, és hoznál 2 tábla Milkát, meg egy csomó joghurtot, és CSAK TE ÉS A KICSI ennétek meg? Illetve kárdezd meg, hogy most akkor csak az ő gyerekei születésnapja van megünnepelve, mert a tietek elmaradt!!!!Meg mondd meg neki, hogy persze, fontosak a gyerekek, de mielőtt elmennek, tudsz egy közös családi programot: rendrakás. A közös lakásban (mindegy kié most, te is itt laksz) pedig nem szeretnéd látni a volt feleséget. Ha ezen nem tud változtatni, akkor nagyon sajnálod, tovább fogsz lépni. A lényeg, hogy legyél határozott.
De ezt a nem enged dolgot nem értem.
Hol van ebben a párkapcsolatban az egyenlőség és a tolerancia ?! Kedves kérdező, a férjed nagyon tapintatlan és figyelmetlen, az erősebb kifejezéseket inkább kihagyom. Az lehet, hogy az ő házában élsz, de mégiscsak a felesége vagy, van közös gyermeketek és gondolom, akkor is közös a ház, amikor takarítanod, főznöd kell.
Szerintem látványosan különbséget tesz közötted és az első családja között, nem csodálom, ha nagyon rosszul érint.
Ő nem látja ezeket ? Beszéltél vele erről ?
Az meg aztán nálam piszkosul kiverné a biztosítékot, ha a volt felesége folyamatosan oda járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!