Ez normális? :O
A férjemmel van egy közös gyermekünk de neki még van 3 gyereke egy előző házasságból..A gyerekeknek most volt a szülinapja és a férjem szülinapi zsúrt rendezett nekik(torta,ajándékok stb.)De se én se a közös gyerekünk nem kaptuk semmit amikor nekünk volt a szülinapunk..sőt azt se engedte meg hogy a gyereküknek zsúrt rendezzek....szerintetek ez normális?mindig ez van a gyerekeinek és a "volt családjának"mindent,nekünk meg semmit:(Nagyon rosszul esett..mindig azt érzem hogy mi csak a 2.-ok vagyunk és mindig ők lesznek az elsők..Amikor jönnek hozzánk a gyerekei meg sem kérdezi hogy én mit szólok hozzá.(tetszik nem tetszik ez van alapon)a gyerekei néha beszólogatnak de őt nem érdekli hogy ez milyen rosszul esik nekem,az sem érdekli hogy ha itt vannak állandóan csak takarítok utánuk és csak a gyerekek veszekedését kell hallgatnom..Ha elmegy a boltba a gyerekeinek vesz valami ki apóságot a mi gyerekünket el is felejti...Annyira rosszul esett hogy nem kaptam semmit karácsonyra sem születésnapomra,sem a gyerekünk..ők meg persze kaptak..tudom elég gyerekesen hangzik..de akkor is bánt!De mindenben így van..hozzánk az jöhet akit ő beenged..ő odamehet ahova akar én nem...hiába mondtam neki hogy ne hozza már ide a volt feleségét mert nem bírom ő nagyba lesz*rta mert szerinte ő az erősebb az ő háza és "amit szabad jupiternek......"mondtam neki hogy egyszer nagyon pofára fog esni mert ilyen önző és zsarnok de nem hiszi el...:(
szerintetek is nagyon meddő ez a kapcsolat?vélemény?
előbb elküldtem, bocs. Szóval arra gondoltam, hogy ez kamu kérdés, mert ilyen nincs, hogy egy nővel így bánnak, emberileg semmibe veszik (pedig nem vagyok nagy feminista), de ez előfordul? Hogy így bánnak valakivel, az ember azt sem tűri szó nélkül, azt, hogy megver, az én férjem nem élné túl, pedig nem egy gyenge ember, de az, amiket a gyerekre mond, TE HAGYOD? TŰRÖD? Nem is igazán kellesz neki, mert mint mondta, mindegy, hogy mész vagy maradsz. Azt hiszi, úgysem mered megtenni.
Szóval nem hiszem el, hogy ezek után te még itt kérdezed, mit tegyél?
Hát talán mondanom sem kell, hogy ez az ember nem szeret titeket! Mert ha valaki ilyet képes mondani, hogy változtass rajta vagy ha nem megy, akkor gyakorlatilag menj el, hát az bizony nem szereti a másikat!
Én úgy gondolom ebben a helyzetben mindenkinek az lenne a legjobb, ha ti elválnátok. Meg tudod tenni? Van hová mennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!