Van egy barátnőm,19 éves, egyetemista, a szüleivel lakik. Most elkezdett dolgozni, és új bútorra meg kanapéra gyűjt (mert a mostani nagyon régi). Szerintetek ez normális? Úgyis 3-4 év múlva férjhez megy.
De te miért folysz bele ebbe ennyire? Ha szükség van az új bútorra, miért ne vehetné meg a saját pénzéből? Másik meg az, hogy akkor házasodik, amikor akar. Ha nem megy férjhez, akkor mi van?
Szerintem neked kicsit sok a szabadidőd. Más pénztárcájában kutakodni nem szép dolog. Amúgy pedig nálunk úgy van, hogy mivel nővéremnek már van saját lakása, plusz a párjának is, a házat én fogom örökölni. Ha bármit költenék a házra, a végén úgyis én járnék jól vele.
Én személy szerint félretenném a megkeresett pénzt a majdani házamra(házunkra), és elviselném, ha 44 éves lenne a bútor, mikor elköltözök.
És mivel a közös jövőnkre tenném félre, nem eltartott 'pitsahh' lennék, ellentétben azzal, amit a válaszadók hangoztatnak - na kopp.
Amúgy ha ezen akadsz, kedves kérdező, mit teszel majd, ha megtudod, hogy az ötöslottó eheti főnyereménye 1 150 millió Ft?!
Szintén egyetemista, 19L.
1. Teljesen normális.
2. Semmi közöd hozzá,nem kéne más életében kotnyeleskedni,a sajátoddal foglalkozz.
3. Egyáltalán nem tudhatod,hogy mikor megy férjhez,de ha ez be is következik,akkor sem hinném,hogy számára gondot fog jelenteni,hogy mi legyen a kanapéval meg a bútorral.Baráttól ,férjtöl meg nem kéne automatikusnak venni,hogy ö majd eltart a semmiért.
4. Az ember úgy csinálja a dolgait,ahogyan szeretné..lásd a 2-est.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!