Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm,19 éves,...

Van egy barátnőm,19 éves, egyetemista, a szüleivel lakik. Most elkezdett dolgozni, és új bútorra meg kanapéra gyűjt (mert a mostani nagyon régi). Szerintetek ez normális? Úgyis 3-4 év múlva férjhez megy.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 11:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

De te miért folysz bele ebbe ennyire? Ha szükség van az új bútorra, miért ne vehetné meg a saját pénzéből? Másik meg az, hogy akkor házasodik, amikor akar. Ha nem megy férjhez, akkor mi van?

Szerintem neked kicsit sok a szabadidőd. Más pénztárcájában kutakodni nem szép dolog. Amúgy pedig nálunk úgy van, hogy mivel nővéremnek már van saját lakása, plusz a párjának is, a házat én fogom örökölni. Ha bármit költenék a házra, a végén úgyis én járnék jól vele.

2012. jan. 6. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Megértem őt. Inkább tegye félre a pénzt, és vegyen belőle hasznos holmit, mint elszórja.
2012. jan. 6. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Én személy szerint félretenném a megkeresett pénzt a majdani házamra(házunkra), és elviselném, ha 44 éves lenne a bútor, mikor elköltözök.

És mivel a közös jövőnkre tenném félre, nem eltartott 'pitsahh' lennék, ellentétben azzal, amit a válaszadók hangoztatnak - na kopp.

Amúgy ha ezen akadsz, kedves kérdező, mit teszel majd, ha megtudod, hogy az ötöslottó eheti főnyereménye 1 150 millió Ft?!

Szintén egyetemista, 19L.

2012. jan. 31. 22:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.Neked mi közöd van hozzá?Nehogymár te akard megszabni,hogy mire ad ki pénzt.Úgy nem bírom az ilyen gondolkodású embereket mint te!És pl ha nem megy férjhez csak 10,15 év múlva?Ez a kérdés téged minősít.
2012. jan. 31. 22:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy 3-4 év múlva férjhez megy? De ha úgy is lesz, azért nem mindegy, hogy 3-4 évig, milyen fekhelye van. Nagyon fontos, hogy olyan fekhelye legyen, ahol kipihenheti magát. Na és még az sem biztos, hogy hozzád fog menni. Akkor meg minek görcsölsz ezen? Nem akarod már is beosztani a fizetését?
2012. febr. 1. 09:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Teljesen normális.

2. Semmi közöd hozzá,nem kéne más életében kotnyeleskedni,a sajátoddal foglalkozz.

3. Egyáltalán nem tudhatod,hogy mikor megy férjhez,de ha ez be is következik,akkor sem hinném,hogy számára gondot fog jelenteni,hogy mi legyen a kanapéval meg a bútorral.Baráttól ,férjtöl meg nem kéne automatikusnak venni,hogy ö majd eltart a semmiért.

4. Az ember úgy csinálja a dolgait,ahogyan szeretné..lásd a 2-est.

További szép napot!

2012. febr. 1. 11:46
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
egyeseknek mikre van idejük :D
2012. febr. 1. 11:57
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
hát ez normális dolog ,hogy egyes szülők 100 ezreket költenek a gyerekeikre a fel nevelésükre és iskoláztatásukra? ezen valódi bőr garnitúrát vehetnének maguknak ,vagy rosszul gondolom?
2012. febr. 1. 12:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Használtat akar venni, csak 3 fizetés 80%át kel félre tegye. Nem szolok bele csak fura. Én is inkább a későbbiekre tennék férre.
2012. febr. 1. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Na hallod, én 40 éves vagyok és nem mentem férjhez (nem is akartam)! Képzeld, ha ez idő alatt semmit nem vettem volna, mert a jövőre gondolok..
2012. febr. 1. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!