Mit tegyek (kezdjek) "anyósommal" ha ilyen?
Olyan természete van, hogy ő mindig mindenkinek mindent, de ő soha senkitől semmit nem akar elfogadni.
Engem nyaralni visznek, vásárolnak nekem ajándékokat (nem is akármiket...), étterembe visznek, ő meg nem fogad el tőlem semmit. Ha elfogad nagy ímmel-ámmal.
Folyamatosan meg akarja tudni mennyire vásároltam a páromnak, mekkora értékben vittem ajándékot karácsonyra, nehogy "alul maradjon". Nem az érdekli, hogy én mennyit költök, hanem az, hogy "ő ne legyen adós". Vettem karácsonyra a párommal közösen magunknak egy társasjátékot, addig veszekedett, ameddig elvettem az árát, pedig eszemben sem volt...
Legutóbb azon akadtam ki, hogy megszámolta múlt héten hányszor evett nálam a párom, hogy hívjanak meg ők is...
A tavaly karácsonyt nem is említem...
Mi a párommal közösen kezeljük a pénzt, nincs enyém, tiéd, csak miénk, és nem csak a pénzt, minden mást is. Mikor kinek van az ad. Tudjuk, hosszú távra tervezünk, nem akadunk fenn...de anyós folyton számolgat, folyton úgy érzi "tartozik"...állandóan kellemetlenséget okoz ezzel. Már rég óta együtt vagyunk 4,5 éve, de semmit nem javult...az őrületbe kerget. Mit kezdjek vele?
persze, mert "követelnék":) nem hiszem, hogy ez, bár nem tudom miért csinálja.
Minden esetre sokszor érzem, hogy megbolondulok.
Vajon változni fog, ha lesz egy eljegyzés vagy esküvő?
Nem lakik otthon, de anyagilag támogatják a páromat.
Nyáron költözünk össze.
Soha egyetlen egyszer sem hánytorgatott semmit, és soha nem is fog, ahogy ismerem. Ő tipikusan az az ember aki mindig mindenkiről jót vagy semmit.
Főleg engem első perctől nagyon "tisztel" és vigyáz, hogy meg ne bántson...ott kiszolgál, ahol tud (az más, hogy ez engem zavar...:-S)
Ha belegondolok ez azért durva...szóval azt feltételezné, hogy hánytorgatnék bármit is, vagy követelnék??? :-S
Nenaaaaa...:(
Persze, de azért amikor még egy fél kg cseresznyét is ki akar fizetni, vagy 2 kötés salátát, amit akkor hoztam a kertből, az azért túlzás.
Idegennek érzem magam, akinél folyton "tartozást" kell törlesszenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!