Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek (kezdjek) "anyósomm...

Mit tegyek (kezdjek) "anyósommal" ha ilyen?

Figyelt kérdés

Olyan természete van, hogy ő mindig mindenkinek mindent, de ő soha senkitől semmit nem akar elfogadni.

Engem nyaralni visznek, vásárolnak nekem ajándékokat (nem is akármiket...), étterembe visznek, ő meg nem fogad el tőlem semmit. Ha elfogad nagy ímmel-ámmal.

Folyamatosan meg akarja tudni mennyire vásároltam a páromnak, mekkora értékben vittem ajándékot karácsonyra, nehogy "alul maradjon". Nem az érdekli, hogy én mennyit költök, hanem az, hogy "ő ne legyen adós". Vettem karácsonyra a párommal közösen magunknak egy társasjátékot, addig veszekedett, ameddig elvettem az árát, pedig eszemben sem volt...

Legutóbb azon akadtam ki, hogy megszámolta múlt héten hányszor evett nálam a párom, hogy hívjanak meg ők is...

A tavaly karácsonyt nem is említem...

Mi a párommal közösen kezeljük a pénzt, nincs enyém, tiéd, csak miénk, és nem csak a pénzt, minden mást is. Mikor kinek van az ad. Tudjuk, hosszú távra tervezünk, nem akadunk fenn...de anyós folyton számolgat, folyton úgy érzi "tartozik"...állandóan kellemetlenséget okoz ezzel. Már rég óta együtt vagyunk 4,5 éve, de semmit nem javult...az őrületbe kerget. Mit kezdjek vele?

2012. jan. 6. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szeret téged!

És gondolom szegénységben nőtt fel, ezért tudja, hogy mindennek értéke van, amit meg kell becsülni.

Tiszteli más ember fáradozásait, erőfeszítéseit.

2012. jan. 7. 00:31
 12/15 anonim ***** válasza:

nem értem ilyen problémákat miért nem lehet megoldani 4.5 év alatt.

"Mama" nem kell a pénz, kérlek hagyjál békén. Nem, nem nem.

Lehet egy kicsit keményebben is, ENGEM SÉRT MEG VELE!

mindesetre furcsa viselkedés, biztos valami pszichologiai dolog van a háttérben, vagy őt, vagy ő megbántott vkit anyagilag egyszer, vagy baromi csórók voltak valamikor.

2012. jan. 7. 01:33
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ha belegondolok ez azért durva...szóval azt feltételezné, hogy hánytorgatnék bármit is, vagy követelnék??? :-S

Nenaaaaa...:("

Figyelj, nem ismerjük a mamát, hiába kérdezed, miért teheti. Most az egyik válaszoló írt egy véleményt, de nehogy készpénznek vedd már!!!!!

Lehet, hogy ilyen az alaptermészete. Olvasgass itt anyósos kérdéseket, aztán gondolj bele, hogy neked milyen rendes anyósod van! (nekem pl. a 3 évvel ezelőtt9 karácsonyi ajándék árával is tartozik, ráadásul az unokája sem érdekli)

2012. jan. 7. 07:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én szeretem őt, nehogy azt higgyétek, hogy nem, számomra egy fontos ember és nagyon nagyon tisztelem. Csak vannak furcsa dolgai, amit vele nem lehet megbeszélni...
2012. jan. 7. 09:10
 15/15 anonim ***** válasza:
bar az en anyosommal is ilyen problemak lennenek,hogy ajandekokat szor vagy elvisz etterembe:)mi ott tartunk hogy 9 ev alatt meg annyit sem mondott nekem hogy boldog szulinapot es meg karcsonykor sem kaptunk egy tabla csokit sem annak ellenere hogy neki mindig viszek neki mindenbol.Ugyhogy ez legyen a legnagyobb baj:)
2012. jan. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!