Kinek milyen az anyósával/anyósjelöltjével a kapcsolata? Dilemma van nálunk olvasd el és légyszi adj tanácsot.
Én nem mondanék le arròl, hogy a szüleimmel is legyek. Ezért 24-én megyünk anyuhoz, majd utàna anyòsomhoz. Jövőre fordítva.
Ha ez nàlatok nem megoldhatò, menj a szüleidhez!
Mennék én,de az "anyós"eldöntötte,hogy én MEGYEK LE a mamáékhoz!
És mint írtam nagy háború lesz ha nem megyek el,egyszerűen nem is értem ,hogy meri ezt csinálni,hogy meri,hogy akarná nekem megmondani ,hogy én mit csináljak,egy felnőtt embernek..A "mamáékhoz" én SEMMIKÉPPEN nem szeretnék lemenni sem karácsonykor sem máskor...én mindig kerülöm ezeket a szituációkat,a beszólások,piszkálódások,és a saját lelki békém miatt,és csak hergel,de csak rá akar kényszeríteni,nagyon kihoz ezzel a sodromból..!Undorodom attól a helytől,emberektől,nem tudom ,direkt szivatni akar?
Nem értem mért,mert nem vagyok még csak duci sem..
Amúgy meg volt már vitánk IGEN...de a legutolsó kibékülésünkkor elmondtam neki,hogy legyen szíves többet NE piszkáljon mert nem megyek le a "mamáékhoz"...ez és ez miatt..
Mi volt a válasza?Előnyösebben kéne öltözködnöd...
De én mondom se karácsonykor se máskor nem fogok lemenni...mert nincs idegzetem 2 percenként hallgatni,hogy kövér vagyok...meg a mamika nagyon bunkó...rám akar tukmálni agyon porcukrozott sütit..mondtam nem eszem cukrosat..erre leköpködte...nem lefújta róla a porcukrot..és erőszakoskodott ,h egyem meg,...de egész nap a rohadt sütin olt fennakadva,hogy nem eszem meg..Elhiszitek ilyen kis semminek tűnő helyzetek milyen kellemetlenségbe sodornak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!