Anya-gyerek rossz kapcsolata. Megoldás az elköltözés?
Hogyan is akarod módosítani a jelentkezési sorrendet?!
Szerintem az nem old meg semmit ha elmenekülsz a problémák elől. Üljetek le beszélni, nem lehetne-e az anyagi problémákon segíteni. (Spórolnátok, dolgoznál te is stb.)
Szerintem ha elköltöznél, csak rosszabbodna a helyzet.
Dettó ugyanígy vagyok vele. Én is szeretem, de ha veszekszünk, olyan intenzív gyűlölet van iránta, hogy utána magam is meglepődök. Nálunk is több éve tart, és annak köszönhető, hogy ő mindenfélét beképzel rólam (alkohol, drog, trehányság), pedig nem így van, de már nincs erőm, se kedvem bizonygatni. Vezető beosztásban dolgozom, van autóm, becsülettel fizetem a dolgaimat, olykor a haverokkal sörözök, csak hébe-hóba vagyok itthon. Mégis úgy néz rám, mint a véres rongyra. Múltkor is aztmondta valakinek a fülem hallatára, amikor kérdezték, hogy mivel foglalkozok, hogy "nemtudom, valami cégnél fénymásol". De sok ilyet tudnék felhozni.
A megoldás? Bizony a költözés. Én is megyek, amint lehetőségem lesz rá.
Nos, én pedig egyértelműen azt mondom, menekülj!Elmenekülni a problémák elől van amikor az egyetlen megoldás, akármennyien is félnek ezt kimondani!Itt ugyanis arról van szó, hogy ha te valaha felnőtt férfi akarsz lenni, akkor fizikailag le kell szakadnod az anyukádról.Ha maradsz, a helyzet rosszabbodni fog, és pár év múlva okolni fogod őt az elszúrt évekért, hidd el.
A dolgaidba belszól? mert ha igen, számíts rá, h elengedni sem nagyon akar majd.Én a helyedben mennék. Mindenkinek jót teszel vele, ha külön, felnőttebb életet élsz. Ja, és a kapcsolatotok valószínű csak így rendeződik, mert itt arról van szó, h egyszerűen eleged van aközelségéből, ami egyelő azzal, hogy felnősz, azért nem csimpaszkodsz bele már, mert igényed nincs rá. Ha maradsz, teljesen tönkremegy a kapcsolat, például azért, mert a végén őt fogod hibáztatni, hogy nem vagy felnőtt és szabad. Nem egészséges kettesben élni az anyáddal 20 éves kor körül már,ez akárhiszed, akár nem, a szexuális fejlődésedbe is beleszól. Én a helyedben, ha meg tudnám oldani, gondolkodás nélkül mennék!!!!
23,lány
N alátod.Érzed, hogy menned kéne, és szerintem most nagyon fontos lenne az érzéseidre hallgatnod, ugyanis itt egy hosszútávú, évekre szóló döntésről van szó. Most egy nagy lehetőség van a kezedben:lehetőséged van úgy dönteni, hogy önálló, szabad ember leszel. Óriási jelentősége van ezeknek az éveknek. És megértem, ha félsz, de valszeg bánni fogod később, ha maradsz. Nem olyan hosszú az élet ahhoz, h minden problémát szépen megoldjunk, pont az a bátor dolog, ha megléped most a sorrendmódosítást, onnantól nincs visszaút:)
Én nem tettem meg, azóta is bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!