"Addig jó, míg gyerek vagy! " Te hogy látod ezt? Visszavágysz a gondtalan gyerekkorba? Én nem, pedig nem volt rossz gyerekkorom, de jobban élvezem az önállóságot!
Meg volt a gyerekkor szépsége is. Nekem sokáig húzódott. Így én tovább élveztem. Mamám mondta, hogy élvezzem ki ezt az időt, mert utána már minden az én felelősségem lesz. És vannak dolgok amiket már felnőttként nem tehetek meg, de egy gyereknek elnézik.
Szóval én sokáig húztam a dolgot és mikor eljött az idő, akkor elégedetten és izgatottan vártam a felnőtt létet.
Nekem minden szerencsésen alakult. Mondhatni mesébe illően. :)
Nem bánom, hogy 15 évig gyerek voltam.
Nos, én nemigazán vagyok felnőtt, de már most hiányoznak bizonyos dolgok, amiket kicsiként csináltam.
Időnként elfog a nosztalgia, ahogy belegondolok, mikor késő estig bújócskáztam a testvéreimmel pl., vagy bicajoztunk és azt játszottuk, hogy Forma-1 stb.
Ma már haverokkal vagyunk, és nagyobb körben szórakozunk, ami szintén élvezetes, de valahogy ezeknek a gyermekkori emlékeknek megvan a maga varázsuk. Időnként szinte sajnálom, hogy felnövök, és majd felnőttként, ez az egész olyan lesz mint egy álom, ami véget ért.
Néha igen,néha nem...
Pl. akkor szeretnék újra ovis lenni,amikor új társaságba megyek.Mert amikor kicsik voltunk,akkor csaj odamentünk a másikhoz és elkezdtünk játszani...legjobb barátok lettünk.
De ma...Hát ez hosszadalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!