Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jobban tisztelik a feleséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tisztelik a feleséget mint egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Úgy érzem többen élettársam családjában elfogadnánk ha feleség lennék mert engem csak leírnak mint egy kis barátnőt 8 éve aki többet nem tud elérni ennél.
2013. ápr. 24. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 A kérdező kommentje:

Köszi.Hát igen sokban van igazság.Jó lenne baba de Ő nem akar.Azt mondja menjek el.Azt hittem az évek múlásával talán változik és belemegy az esküvőbe de nem.

Hiába mondtam neki,hogy én mit szeretnék nem törődik vele csak azzal,hogy neki legyen jó.És ezzel,hogy nem vesz el még jobban "semmibe vesz" a családja előtt.(

2013. ápr. 24. 22:03
 32/103 anonim ***** válasza:
80%
és ez így megy nyolc éve? 22-30-ig? döbbenet
2013. ápr. 24. 22:07
 33/103 anonim ***** válasza:
86%
Nyolc évet mát elpazaroltál az életedből. Mennyit akarsz még? Mellette akár meg is öregedhetsz, gyermek nélkül maradsz, aztán majd ápolhatod. Megéri? Ahelyett, hogy találnál egy hozzád való fiút, akivel akár boldog is lehetnél. De előtte ne felejtsd el tisztázni a kapcsolatotokat.
2013. ápr. 24. 22:07
 34/103 anonim ***** válasza:
64%
Tündérbogár, akkor mi tart mellette? 30 éves felnőtt nőként egy 50 éves pali "kislánya" maradtál abból a szempontból, hogy csak az ő igényei jutnak érvényre a kapcsolatban. És ez - az egyik nagyon okos hozzászólással ellentétben - nem azt jelenti, hogy neki akkor most kötelessége téged elvenni, mert megérdemled, hanem azt, hogy ha nem egyezik a jövőképetek, akkor két választásod van: magadat elnyomva maradsz "kis barátnő", vagy fogod magad és továbbállsz. Nyilván ez utóbbihoz erő kell, amit a kedves párod 8 év alatt teljesen kiölt belőled.
2013. ápr. 24. 22:10
 35/103 anonim ***** válasza:
51%

Nézd Kérdező, mi a duplája (16 éve) nem házasodunk össze - én vagyok a férfi - de ettől még az anyósom az "itt az anyósod" bemutatkozással szokott felhívni:) Szóval nálunk hasonló a felállás mint nálatok, szintén nagyobb korkülönbség, szintén nem tervezünk esküvőt, de egyáltalán nem tapasztalok emiatt semmiféle felénk megnyilvánuló diszkriminációt, szerintem a "házasság" szót is sok éve hallottam utoljára családi körben.

Szóval ez teljes mértékben az adott családon múlik, de attól ne érezd te rosszabbul magad, hogy ők vaskalapot hordanak, ne magatokat büntesd más hülyeségéért...

Ja, és én sem teszek soha semmiféle különbséget élettárs és házastárs között, sőt, az ismeretségi köröm jó részéről fogalmam sincs, hogy házasok-e vagy nem, egyszerűen nem érdekel.

2013. ápr. 24. 22:18
 36/103 anonim ***** válasza:
67%

Valószínűleg az, aki szintén nagy korkülönbséggel él kapcsolatban a párjával. Csak ezek az emberek általában azt felejtik el, hogy a legtöbb(azaz vannak kivételek) ilyen kapcsolat zátonyra fut.

Képzeljünk a kérdező párja mellé egy hasonló korú nőt. Ő már nem akar házasságot, gyereket meg pláne nem. Ergo gond egy szál sem. Vagy képzeljük el, hogy a kérdező és a párja is a 20-as éveit taposta, mikor találkoztak. Most a kérdező feleség lehetne, és anya.

Nem alapvetően a korkülönbség a baj, hanem az, hogy ezek az emberek teljesen más életszakaszukban jár(ná)nak, ami ellehetetleníti a mindkét fél számára kielégítő kapcsolatot. De persze, lehet vinnyogni, hogy a szerelem mindent legyőz, stb., de most pont az ellenkezője bizonyosodik be. És számos ilyen eset van, annak ellenére, hogy sokan nem hajlandóak két lábbal a földön járni.

2013. ápr. 24. 22:34
 37/103 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Kérdező!

Egy 50 éves férfi már nem fog megváltozni. Ha szerencséd van, még 20 évig él, ha nincs szerencséd, addig se. Egyre háklisabb lesz, nem való már neki a gyerek, főleg ha van már neki.

Ne hagyd magad kihasználni. Működhetett volna ez a kapcsolat ha mondjuk 5 évvel ezelőtt a pasid bevállalta volna veled a családot és a házasságot, de most már ő tényleg túl öreg ehhez.

2013. ápr. 24. 22:49
 38/103 anonim ***** válasza:
84%

Khmmm... ugye nem tudjuk senkiről előre, hogy 55 évig él vagy 90 évig, de azt frankón meg tudjuk mondani, hogy 45 évesen még OK, de 50 évesen "már túl öreg"....

Egyébként meg nem, szerintem egy ilyen kapcsolatot a gyerek sokkal inkább instabilizál mint stabilizál, egy gyerek mellett sokkal inkább kijönnek mindenféle különbségek.

2013. ápr. 24. 22:58
 39/103 anonim ***** válasza:
67%

Miért elégszel meg ennyivel? Párod nem tisztel, családja nem tisztel, mit vársz vagy remélsz tőlük?

Lemondanál egy gyermekről is a kedvéért? Egy gyerek ennél sokkal több örömet okoz, mint most a párod! Még nem késő mást keresned, lépj tovább, ez a kapcsolat nem vezet sehova.

2013. ápr. 25. 05:03
 40/103 A kérdező kommentje:

Nem egy 50-60 körüli férfi ismerősünknek született gyereke meg nősült szóval nem jelent semmit a kor,inkább az,hogy Ő már tudja milyen házasnak lenni és én ne tudjam meg.

Rokonok nem is támogatnák ha lenne esküvő de bezzeg más családtagját igen.Pár éve voltunk egy esküvőn és a párom mondta nekik viccből gyors mi is összeházasodunk ha láttátok volna a rokonok mérges tekinteték semmit sem szóltak rá.Párom gyors mondta,hogy csak vicceltem.

2013. ápr. 25. 06:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!