Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van még itt olyan 18-19 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan 18-19 éves, aki már az igazit, a leendő férjét/feleségét keresi?

Figyelt kérdés

Szeretnék megházasodni.:D Ebben biztos vagyok. Oké nem most, előtte még együtt járnánk pár évet, de nekem már nincs kedvem összejönni olyannal, akit nem tudok elképzelni leendő férjemül. Végülis már lassan ideje, nem? Mondjuk egy olyan 23 évesen már optimális házasodni, nem igaz? Akkor meg van 4 évem megtalálni és együtt járni. :/

Arra vagyok kíváncsi, hogy mások is így gondolkodnak-e az én koromban.

19/L

2010. júl. 31. 00:15
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%

Én egyet értek veled. Nem sokan gondolják azért így..

19/F

2010. júl. 31. 00:25
 2/22 anonim válasza:
100%
Én is ugyanígy gondolkodok:)De én megtaláltam akit kerestem pár hónapja:)19/L
2010. júl. 31. 00:26
 3/22 anonim válasza:
100%

Jó neked. Énis azthittem stb stb mesélhetnék azt vége.

Szóval a te helyedben nem tartanám teljesen biztosra.

2010. júl. 31. 00:28
 4/22 anonim válasza:
84%
Az válaszolt aki az elsőre is.
2010. júl. 31. 00:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen gondolkodsz. Én 15 éves voltam, amikor megtaláltam a páromat. Azóta már eltelt 6 év és még mindig együtt vagyunk. Közösen vettünk egy kis házikót, mindketten dolgozunk és már a babát tervezzük.

Sok sikert a Nagy Ő megtalálására!

2010. júl. 31. 00:36
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

Én is így gondoltam 18 évesen, sőt azt hittem, megtaláltam az igazit.

De azóta sok minden eltelt, nagyon mozgalmas életem volt. Most együtt vagyok egy fiúval, akihez valószínűleg hozzámegyek. Nem ő az igazi. De szerintem olyan nincs is. Viszont amint lesz pénzünk, házasodunk és baba. Mert fiatal anyuka akarok lenni :)

21L

2010. júl. 31. 00:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
az ember egész életében az igazit keresi, szerintem. legalábbis én 18 évesen sem jártam olyan fiúval, akiről nem tudtam elképzelni, h vele éljem le az életem. az más kérdés, hogy nem minden kapcsolatból lesz/lett házasság. egyébként épp azért, mert rájöttünk, hogy nem tudnánk egymással leélni az egész életünket...
2010. júl. 31. 00:45
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan 20 vagyok (F), de én is pont úgy gondolkodom, mint te. :D

Én megházasodni diploma után szeretnék. Úgy kéne, hogy találok munkát, veszünk egy lakást (akár hitelre is), és aztán házasság, nemsokára pedig gyerekek is. :)

Jól hangzik, remélem sikerül is, neked is kívánom. :D

2010. júl. 31. 00:53
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Én majd kb. 15-20 év múlva szeretnék megházasodni. Nem szeretnék gyereket. (Legalábbis most így gondolom.)

17/F

2010. júl. 31. 00:55
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is így gondolom ahogy te:) Én diploma után szeretnék megházasodni, tehát kb. 3 év múlva. Kb utána jó lenne 2 évig dolgozni, összeszedni egy kis pénzt, és utána babát vállalni, mert szeretnék fiatalon anyuka lenni:) Jelenlegi párommal 3 éve vagyok együtt, és én őt el is tudom képzelni a férjemnek és a gyermekeim apjának (és ez kölcsönös is..) de hát ki tudja, mit hoz a jövő:) azért én reménykedem..:)

19/L

2010. júl. 31. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!