Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van még itt olyan 18-19 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan 18-19 éves, aki már az igazit, a leendő férjét/feleségét keresi?

Figyelt kérdés

Szeretnék megházasodni.:D Ebben biztos vagyok. Oké nem most, előtte még együtt járnánk pár évet, de nekem már nincs kedvem összejönni olyannal, akit nem tudok elképzelni leendő férjemül. Végülis már lassan ideje, nem? Mondjuk egy olyan 23 évesen már optimális házasodni, nem igaz? Akkor meg van 4 évem megtalálni és együtt járni. :/

Arra vagyok kíváncsi, hogy mások is így gondolkodnak-e az én koromban.

19/L

2010. júl. 31. 00:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal 21 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt és most házasodunk össze... Pedig mindenki azt mondta: ez csak egy kamasz szerelem... Jah... "Igazuk" lett! :P :)
2010. júl. 31. 01:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én az Igazit, a nagy Őt, a leendő feleségemet keresem, de még nem találtam meg. De remélem mihamarabb megtalálom! :)

20/F

2010. júl. 31. 06:40
 13/22 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon fiatal vagy ilyeneken gondolkozni.

én baromira örülök hogy most, 28évesen találtam meg az igazit. ha belegondolok, hogy kikkel jártam együtt huszon x évesen, te jó ég, köszönet Istennek hogy nem házasodtam meg és nem lettem terhes egyiküktől sem.

mindenhez be kell érni, van, aki hamarabb érik, huszas évei elején, van aki csak a harmincas évei végén tart ott... minél érdekesebb élete van az embernek, minél több mindent megtapasztal, minél több mindent tanul, később annál érettebb lesz egy igazi kapcsolatra, szerintem.

vagy történhet olyan csoda, hogy találsz valakit 19évesen, aki ugyanazokat akarja mint te, és akkor együtt éltek, együtt tapasztaltok, együtt járjátok be a világot stb.. ilyen is van, d enagyon ritkán. de esély van rá.

2010. júl. 31. 08:54
 14/22 anonim ***** válasza:
ja akkor még 27 voltam bocs :D vagy 26
2010. júl. 31. 08:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Én megtaláltam azt az embert akihez férjhez mennék, csak még össze kell csiszolódnunk.
2010. júl. 31. 10:01
 16/22 anonim ***** válasza:

18 évesen azt hiszem megtaláltam életem párját.Most 20 vagyok szeretjük egymást,már két éves hozzám költözött a párom,azóta együtt élünk.Én szeretnék házasságot,régen ő is szeretett volna.De már nem akar.Mindegy,attól együtt vagyunk és boldogok vagyunk.Mondjuk,sajnos pénzünk se lenne össze házasodni egyenlőre..

20/L

2010. júl. 31. 11:42
 17/22 anonim válasza:
Egy hónap múlva töltöm a húszat és én is hasonlóképpen gondolom, de sürget az idő... Nem akarok divatos karrierista nő lenni... Akárhogy is számolom, utána még minimum másfél évet kellene dolgoznom, hogy kapjak gyest. Aztán babázni akarok és családi örömöket... Már csak a másik felemet kell megtalálnom :D
2010. júl. 31. 12:17
 18/22 Allison ***** válasza:
Igen, én. :) 19 vagyok és mindigis úgy gondoltam hogy nekem csak komoly kapcsolat kell és semmi buli meg kavarás. Ez most sem változott.
2010. júl. 31. 15:17
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is várom azt a bizonyos igazit. Nem idegeskedek, majd jön. Régen az volt a normális, hogy ilyen korban már házasok voltak az emberek. Ma már furcsa.

20/L

2010. júl. 31. 17:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Mindig is az Igazit kerestem...Nem tudtam úgy valakivel lenni, hogy nem láttam a kapcsolat ívét, hogy esetleg talán a férjem lesz, de úgy érzem minden életkort meg kell élni rendesen, hogy ne legyen benned az a mi lett volna, ha. Ezt pl. tök jól példázza, hogy 18 évesen 22 évesen akartam férjhez menni. Most 22 vagyok, de úgy érzem, hogy még várni kellene még 3 évet, mert addigra beérnek a dolgok. 22L
2010. júl. 31. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!