Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres kiserőgyürüt vett.
Neked nem a párod számít,hanem csak a pénze? Mert az írásodból ez jön le.
Örülj.,hogy családszerető ember és nem szórja a pénzét.
Nem annak van sok pénze,aki sokat keres,hanem aki megbecsüli azt.
Na haragudj, de nagyon felszínesnek tűnsz...
Miért kellene, hogy bántson? Szeretitek egymást, ez a lényeg, nem?
Nem akarlak bántani tényleg, de ez így... Hát... Még mindig jobb, mintha egy műanyag Pokémonos gyűrűt vitt volna... :)
Nem bántana. Ugyanis kinézetre semmi különbség nincs a kettő között, csak te és a párod tudjátok, hogy milyen kő van a gyűrűben. De nem is értem, hogy ez miért ennyire fontos... eleinte mi is cirkónia követ akartunk az én gyűrűmbe, de aztán közös megegyezés után a gyémánt mellett döntöttünk. Szóval úgy istenigazából ebbe beleszólásod és okod a duzzogásra csak akkor lenne ha ti megbeszéltétek volna a gyémántot és mégis cirkóniát tetet bele a megkérdezésed nélkül. Ellenkező esetben örülj neki, hogy annak ellenére hogy ennyire anyagias vagy, van aki eljegyzett.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!