Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket bántana ha cirkoniaköv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres kiserőgyürüt vett.

Figyelt kérdés
ne értsetek félre nem a pénz miatt mert ha nem telne neki megérteném.de eltartja a tesojat stb. a lényeg lenne pénze megvenni..mégis ugy erzem nem vagyok neki fontos hogy cirkóniát kaptam.
2010. dec. 3. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
pénzt ad nekik. hogy lennék már anyagias mikor nekem is van pénzem? de az összehasonlitast nezd ki mennyire fontos! es hogy mit jelképez a kisérőgyürü!
2010. dec. 3. 19:17
 42/72 anonim ***** válasza:
50%
Én tökre megértem amit mond. Az a lényeg, hogy a rokonai lehúzzák, úgy kérik tőle a pénzt, hogy nem lenne rá szükség, és ő vígan adja is ki a százezreket, a saját szerelmére meg nem költ ennyit. Nekem is jó lenne egy száz forintos mesefigurás gyűrű is eljegyzési gyűrűnek, és valószínűleg a kérdezőnek is jó lenne, ha vagy nem állnának így anyagilag, vagy a párja máshol is ilyen szűkmarkúan mérné a pénzt. Szerintem a kérdezőnek egyáltalán nem az a baja, hogy ő "csak" egy cikóriát kapott, hanem hogy (átvitt értelemben) még a nagynéni férjének a testvérének az unokája is gyémántot kap. És ez igenis probléma, neked kéne az elsőnek lenned nem a mindenféle rokonoknak.
2010. dec. 3. 19:17
 43/72 A kérdező kommentje:
19.17es te valóban megértetted hogy mi a problémám hogy miért fáj ez nekem.
2010. dec. 3. 19:19
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg beszélj vele. Egyáltalán ha nekik is van pénzük, minek tömi őket? Ne itt írogass hanem vele beszélj, mert mi nem ismerünk titeket. Mi csak egy véleményt tudunk a leírtak alapján összeállítani, de nem ismerjük a teljes anyagi háttereteket meg titeket, hogy mi az igazság. Mondd meg neki, hogy a rokonoknak is van pénzük és csak lehúzzák őt, ne pumpolja nekik a pénzt. Ennyi.
2010. dec. 3. 19:22
 45/72 anonim ***** válasza:
88%
Én egy nyalóka mellé járó műanyaggyűrűnek is örülnék :) És max ezüstöt fogadnék el. Inkább költse majd a nászútra ^^ Akármilyen gazdag.
2010. dec. 3. 19:23
 46/72 anonim ***** válasza:
94%

Nem zavarna! Örülök, ha meglep valamivel nem kell annak a csillagos eget verdesnie.

Egy korábbi párom megkérte a kezem egy gyémántgyűrűvel. Nem nagyon érdekelt, hogy mi van benne. Szegény legjobb barátja becsüs volt és viccből a barátom előtt megkértem, hogy nézze meg valóban gyémánt-e mert ha nem elhagyom. Persze nevettünk ezen, barátom próbálta terelni a témát, de megnéztük. Persze NEM gyémánt volt! Nagyon rosszul esett, hogy hazudott, hisz akárminek örültem volna. Utána elkezdtem gyanakodni, hogy miben hazudott még...hát majdnem mindenben. Vége is lett a kapcsolatunknak. Rosszul esett, hogy ennyire anyagiasnak gondolt.

A mostani párom egy sima cirkóniakövessel kérte meg a kezem. Sosem voltam ilyen boldog!

2010. dec. 3. 19:28
 47/72 A kérdező kommentje:

a rokonai ugy huzzak le, hogy jajj kis m...nak uj lakas kellene de be van fektetve a pénz pedig amit most kinéztünk ezt kellene megvenni megadnank nem tudnal kölcsönözni?

meg a multkor:

masik gyerek /25 éves/jött hogy be kéne fizetni a tandijat, de anyjáék átutalása/vidékiek, de akkor is kamu mert nem adtak meg pedig van pénzük/ adjon neki 200 ropit.

tesoja meg mndig sir amellett hogy 3 háza és 4 lakása van hogy ruhákat kellene vennie stb. közben a bankban is áll a pénze de mondja le van kötve.

ilyenek vannak.

én ebbe sose szóltam bele. de átlátszó hogy lehúzzák.

és karacsonyra szülinapra is 100-100 ezret szokott adogatni nekik. ez igy összehasonlitva sztem durva.

2010. dec. 3. 19:29
 48/72 anonim ***** válasza:
96%
Értem mire gondolsz. Így valóban más a helyzet egy kicsit, de nem hiszem, hogy ez azért lenne, mert nem szeret annyira. Szerintem ne aggódj!
2010. dec. 3. 19:33
 49/72 Tinker Bell ***** válasza:
70%

Irigylem az életed, hogy ez a legnagyobb problémád! Nem érzed egy kicsit szánalmasnak magad?

Bele sem merek gondolni, hogy milyen további életetek lesz, mert ha már az elején ezen problémázol, akkor sok jóra ne számíts! Biztos nem az anyagiak miatt mész hozzá, hanem azért mert ő életed szerelme....

Én már annak is örülnék, ha olyan gyűrűvel kérné meg a kezem amit a búcsúban lőtt.

Hogy is van? Ajándék lónak....

2010. dec. 3. 19:35
 50/72 anonim ***** válasza:
85%

Egyeseknek milyen problémájuk van...

Ha te az ajándék értékétől érzed jobban vagy rosszabbul magad, akkor kicsit gondolkodj el...

2010. dec. 3. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!