Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres kiserőgyürüt vett.
tudtam hogy lesz aki féreérti...
és sajnos olyan aki szórja a pénzt..a rokonaira főleg.tökre kihasználják csak ő ezt nem akarja észrevenni. megtakaritott pénzét már nemegyszer "kölcsönkérték" és nem adták vissza nem is fogják...
és én ugy érzem hogy ez egy mérce egyszer van esküvője az embernek és ezegy jelkép hogy mennyire értékel engem. nemhiába szokott a köves gyürü anyarol anyara szallni..kivancsi lennék ti cirkóniát kaptatok e? ugy hogy a párotok mellette simán dobálta a testvérének a 100ezret hogy vegyen magának karácsonyra ajándékot. szoval ha ezt egymásmellé tesszük sértőnek érzem...
Attól hogy valaki támogatja a családját, még nem jelenti azt hogy szórnia kellene a pénzt. Ha tetszik a gyűrű, hanem(mert azért sajnos a férfiak tudnak csúnya ékszereket választani, én is kaptam már olyat aminél ezerszer szebbeket láttam már)akkor is ő választotta neked szeretettel. Ne legyél anyagias. Én amúgy meg sem tudnál állapítani egy gyűrűről hogy mennyibe kerül, csak azt hogy tetszik, nem tetszik.
Mondd meg neki hogy úgy érzed nem vagy neki fontos, mert cirkóniát kaptál. Garantálom hogy többet nem kapsz tőle semmit, akármilyen szépen adod is elő magad, ez nem hangzik jól.
Bocsi, de nekem eléggé kicsinyes, érdekembernek tűnsz.
Egyébként is: ajándék lónak ne nézd a fogát.
Én meg se mondtam volna a helyébe, mennyibe került - szerintem nem is illik elárulni - ha csak nem együtt választottátok ki.
Ha te kérdeztél rá, akkor meg szerintem sikerült beégetned magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!