Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket bántana ha cirkoniaköv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres kiserőgyürüt vett.

Figyelt kérdés
ne értsetek félre nem a pénz miatt mert ha nem telne neki megérteném.de eltartja a tesojat stb. a lényeg lenne pénze megvenni..mégis ugy erzem nem vagyok neki fontos hogy cirkóniát kaptam.
2010. dec. 3. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
89%
Akkor én most leírom neked, hogy a párom 500-600ezret keres 22 éves létére (úgy, hogy napi 8-10 órát dolgozik rendesen, mint a többi ember, csak neki olyan a munkaköre, ahol így megfizetik - rendszergazda, szerverekkel foglalkozik leginkább) és mégis egy 21ezer Ft-os arany gyűrűt kaptam, amibe cirkónia kő van!!!!! És együtt választottuk ki, és még ezt is SOKALLTAM!!! Rohadtul anyagias vagy, a párod helyében ezek után el se vennélek. Undorító az ilyen viselkedés, gondolkozz el rajta!
2010. dec. 3. 19:05
 32/72 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó vagyok, havonta keres ennyit, még mielőtt belekötnél, hogy nem írtam oda, és biztos nem havonta...szóval ő is megtehetné hogy több százezres gyűrűt vegyen, mégse vett mert másra gyűjtünk pénzt!
2010. dec. 3. 19:06
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

A férjem se keres rosszul, de ritkán költ rám sokat. Amikor egy hónapig nem volt munkám, szó nélkül pénzt nyomott a kezembe, hogy ne kelljen pénz nélkül elmennem itthonról.

De apróságokat mindig hozott - amint rájött, melyik a kedvenc csokim, néha magától hozott egyet. Nem volt 100 Ft-os tétel se, de a figyelmessége volt az igazi érték.

2010. dec. 3. 19:07
 34/72 A kérdező kommentje:

mert ha igy nezem ahoy te nézed akkor azt is mondhatom hogy a leendő gyerekeink pénzét szorja el (a nálunk vagyonosabb) keresztgyerekekre, és a velünk egyforma vagyonnal rendelkező testvérére akinek nincs kedve dolgozni..

és megjegyzem én dolgozom és saját pénzemből élek.

és miért vennék magamnak? az nem tenne boldoggá.

A másik kérdésre válaszolni sok drága ajándékot kapott már tőlem, aranyat stb.

2010. dec. 3. 19:08
 35/72 anonim ***** válasza:
98%
Én valahogy ezeket a "más körökben mozgó" embereket sosem tudtam elképzelni, ahogyan a gép előtt ülnek és pötyögnek a gyakorikérdéseken. Azok a gazdagok, akiket megismertem, mind rongyrázó emberek voltak, akik hajtották a pénzt, és sosem a gép előtt töltötték a szabadidejüket, hanem mondjuk egy klubban. Ez itt nem reális. Szerintem az illető CSAK SZERETNÉ, hogy valaki gyűrűt húzzon az ujjára, vagy pedig nem ő keresi a sok pénzt, de már úgy veszi, mintha ő keresné.
2010. dec. 3. 19:08
 36/72 anonim ***** válasza:
80%
Sztem te féltékeny vagy a testvérére.. Ami nem helyes mert természetes hogy a családját előrébb helyezi nálad még! Majd ha a felesége leszel, akkor már megteheti hogy te és az új családja legyen neki az első! (Egyébként meg jobban járna ha nem venne feleségül..)
2010. dec. 3. 19:10
 37/72 A kérdező kommentje:
19.05ös azért az teljesen más ha ti gyüjtötök valamire, minthogy elvileg külön pénzetek van és abbol te a nagy napra kapsz egy cirkóniát a többi rokonra meg szórja a pénzét. szóval nem spórol semmire.ne mondd hogy nem fájna neked ha szórná a 100ezreket másra neked meg a legolcsobb gyürüt venné meg ugy hogy elvileg "örökké"-t jelképez?
2010. dec. 3. 19:12
 38/72 A kérdező kommentje:
szerintem már irtam hogy a felesée vagyok! és én kellene hogy az 1. számu legyek neki nem?
2010. dec. 3. 19:13
 39/72 anonim ***** válasza:
87%
Az összes hozzászólást elolvasva tehát a gyakorikérdések közössége kollektívan üzeni a párodnak, hogy meneküljön amerre lát :P
2010. dec. 3. 19:13
 40/72 anonim ***** válasza:
82%
Szórja a százezreket rájuk? Miért, miket vesz nekik? Szerintem anyagias vagy.
2010. dec. 3. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!