Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nem akartam esküvőt, és most mégis úgy érzem, hogy jó lenne, mi történt velem, elment az eszem?
25 éves lány vagyok, lassan 7 éve párkapcsolatban. Többször felmerült a házasság gondolata, de eddig mindig elutasítottam, nem éreztem magam (nem a kapcsolatot) elég komolynak, nem voltam biztos magamban, bár tudtam, hogy szeretjük egymást, de nem éreztem ezt szükségesnek. Kb. fél éve voltunk egy esküvőn, de ott sem éreztem, hogy az ara helyén szeretnék állni.
Pár hete egyszer csak belém hasított, hogy össze kellene házasodnunk, azóta találkoztunk a párral, akiknek az esküvőjén voltunk és boldogabbnak tűntek mint valaha ezen is elgondolkodtam...
Elvileg nem változott semmi és most mégis mást érzek mint pár hete... vajon miért?
Eltelik még két hét és visszaváltozik? Vagy mi fog történni?
Erről nem mertem eddig beszélni senkivel, mert annyira furcsa ez a változás...
Segítsetek kérlek!!!
Megváltozott a véleményed a dologról.
Ezen nincs mit ragozni.
de majd biztos írnak utám 66-an, akik részletezik, meg boncolgatják a témát.
Szia én sem akartam sosem férjhez menni de végül mégis :) Mi már az esküvőnkön 15 éve voltunk együtt két gyönyörű gyerekkel sok lánykéréssel végül tavaly februárban mikor elém térdelt a párom gyűrűvel a kezében igent mondtam és 7.16.án volt az esküvőnk nem bántam meg, semmi nem változott mégis kicsit más:)
Nincs azzal semmi baj ha ezt érzed nyugodtan mond el a párodnak az érzéseid és vágjatok csak bele:) üdv Zsani
Változunk! Változnak az érzéseink! Változnak a gondolataink! Ez az élet rendje.
Én is mindig azt mondtam, hogy nem szeretnék férjhez menni, ne a papír tartsa össze a kapcsolatunkat. Már több mint 15 éve vagyunk egy pár, van 2 gyönyörű gyermekünk, tervben a 3. baba. Nemrég kigondoltam ,hogy nekünk márpedig minél hamarabb össze kell házasodnunk. Bementünk az anyakönyvvezetőhöz és kértük a legkorábbi hétközbeni időpontot.
Jövő pénteken lesz a szűk körű esküvőnk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!