Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartanátok meg az efféle esküvőt (lagzit)?
Figyelt kérdés
Lagziban szinte nem is gondolkodok én!
Na de biztos lesznek sokan akik ellenem lesznek, de remélem kapok majd megértő hozzászólót is!
Párom félig roma, magyar vagyok!
Nekem kevés a normális családom, így azokat meghívnám akik normálisak de ő meg meghívná természetesen szinte az összes rokonát, és hát ők meg sokkal többen vannak!Ráadásul szüleim lehet rossz néven vennék hogy egyik oldalban kevés magyar a másikba pedig sok cigány szinte!
Esküvő meg lenne szűk családi??(tesók, szülők) De nekem pl 1 tesóm van, neki 5 még akkor is lennének vagy 20an ők, mi meg 6an
A lagziba meg lennénk vagy 40-50en érdemes lenne azt tartani???
Én nem égetném magam ilyen bagázzsal,semmit nem tartanék.
2012. máj. 21. 22:18
2/13 anonim válasza:
Én mindenki érdekében csinálnék egy szűk családit és aztán egy bulit azoknak akik nem voltak a családin azokkal akik a családokból csatlakoznának fentiek ismeretében. Tehát pl nagyid nem akarna bulizni párod családjával de azért még szívesen megnézne Téged a házasságkötőben.
2012. máj. 21. 22:23
3/13 anonim válasza:
Hát én azt mondom, hogyha igazán szeretnéd akkor nem számítani hogy kik hányan vannak és hogy ki "roma" és ki "magyar" a szerelemben nincs rassz, és az esküvő a szerelemről szól nem? A romák is a magyar nemzethez tartoznak, magyar állampolgárok, miért is fontos ez itt most a szerelmetek ünnepén?
2012. máj. 21. 22:31
4/13 A kérdező kommentje:
na igen, de bár anyukám régen kihangsúlyozta szép lesz egyik oldalba feketék másikba fehérek na nem így, azóta belenyugodott hogy nem mentünk szét, s még kicsit furán illet engem ez a dolog! Nekem viszont egyáltalán nem számít!!! :)Sőt szinte nem is látszik rajtuk meg nem is olyanok mint a a cigányok hanem magyarosak
2012. máj. 21. 22:45
5/13 anonim válasza:
Én szűk családi körben tartanék egy szertartást és kész.
2012. máj. 21. 23:52
6/13 anonim válasza:
Szerintem ne azt számolgasd hogy hányan lesznek a te részedről, hányan a férjed részéről.. Nálunk a Vőlegényem részéről 2x annyian lesznek, mert neki nagyobb a családja. Így is jó lagzi lesz! :)
2012. máj. 22. 00:08
7/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mi is kb 40-en leszünk, szerintem ez egy teljesen elfogadható szám lagzira. :)
2012. máj. 22. 00:25
8/13 anonim válasza:
Magyaros cigány?....:DÉn még ilyet nem halottam:DHa magyar akkor magyak ha cigány akkor cigány...
2012. máj. 22. 07:15
9/13 anonim válasza:
gondolom az általunk "úri cigánynak" nevezett rétegre gondol a kérdező, akiknek általában zenészek az őseik, ma pedig dolgoznak és európai ruhában járnak, nincs makkos cipő tréningnacival, és nem jut eszükbe leszúrni 50 ft.-ért, vagy csak simán "poénból" az aluljáróban. ne törődj azzal kérdező, hogy hányan lesztek, nálunk is több lesz a párom részéről a rokon, na nem azért, mert nagyobb a családja, akiket én meg szerettem volna hívni, min. 70 fő, nem közeli rokonok, de nagyon szeretem őket, és jó lenne találkozni velük, de idősek, betegek, így természetesen nem teszem ki őket 1 ilyen nehéz napnak, párom anyucikája viszont igényt tartott az összes sógornőjére...
2012. máj. 22. 07:53
10/13 anonim válasza:
A szín a baj vagy a mennyiség?
Mert nálunk pl 30an lesznek a részemről, 60an a párom részéről. Az én szüleim adnak pénzt a lagziba, a párom szülei nem. Mégsem volt belőle balhé.
A bőrszínről meg annyit, hogy ha tudnak normálisan viiselkedni, akkor hajrá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!