Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartanátok október végén az esküvőt?
Van előnye és hátránya is, mint mindennek. Nekem az már túl hideg lenne, én lenge ruhában, virágok között szeretnék házasodni. Van viszont, aki éppen hogy ki akarja kerülni a hőséget.
Ami biztos, hogy október végére sokkal könnyebben találsz szabad anyakönyvvezetői / templomi időpontot, éttermet, ruhát (ha kölcsönzöd), zenekart, fotóst.
Sok boldogságot!
nálunk az lesz a menet, hogy polgári szertartás, majd hintóval át a kb. 1km.re lévő étterembe, a többiek kocsival (ha hideg lesz, mi is kocsival).
Én rendkívül izzadós vagyok, semmiképp se szeretném nyáron tartani. Pontosan a hűvösebb idő miatt tartunk az októbernél :)
A lovashintót nyugodtan lemondhatod.
Nálunk "halottak napi esőnek" nevezik azt a párnapos, általában max. 5-6 fokos hőmérséklettel járó, éjjel-nappal esős időt, ami lehet hogy pár nappal hamarabb is elkezdődik, mint nov. elseje.
Meleged még a személykocsiban sem lesz.
Kizárt! Nekem az már túl hideg, fázós fajta vagyok.
Szeptemberben sincs már olyan túl meleg és szerintem a vendégek is jobban díjaznák, mint, hogy esőben kelljen utazgatniuk, október pedig már elég esős.
Így mindenszentek környékén talán már kicsit késői,de aug-szeptember simán,bár én a magam részéről a lagzitól és a nagy flanctól irtózom és fölösleges pénzkidobásnak tartom.
Egy szolid polgári esküvő,két tanúval,akiket utánna meghívunk egy kellemes ebédre-az enyémet így el tudom képzelni.31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!