Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvő? Miben jobb-rosszabb? Ti tartanátok mondjuk január végén?
el kell tolni a szeptemberi esküvőnket, de igazság szerint nem szeretném már sokáig tologatni, ezért gondoltam erre.
Mennyire tud jó lenni egy ilyen ötlet? Esetleg tapasztalatok?
A miénk decemberben volt.
Olyan szerencsénk volt, hogy épp a fotózáson kezdett el szállíngózni a hó, késő délután, mire a templomból kiléptünk, már fehér volt minden.
Meseszép volt!
Persze ha sátras lagzit akarsz akkor nem ideális a téli esküvő, de ha kisebb, meghitt lakodalom lesz otthon, vagy étteremben akkor mindegy.
Annyi, hogy fel kell öltözni, rajtam a templomban végig rajtam volt egy pelerin, nem fáztam inkább a fotózáson, mert ott levettem, na de kit érdekel a hideg egy ilyen csodás napon?? :)))
Télen volt az esküvőm, nem volt vele semmi gond. Sokkal jobban ráér mindenki, mint nyáron, és nem kell kapkodni a szolgáltatók után, mert mind szabad - van, aki még olcsóbb is emiatt! :)
Szóval rengeteg előnye van, én hátrányát csak annyit tapasztaltam, hogy picit fáztam alulról a templomban. :) De amúgy gyönyörű idő volt, kb. mint a mai nap! :)
2. vagyok
Ez igaz, télen olcsóbb sok minden.
Nekünk pl. az étterem és a fotós is engedett az árból a tél miatt.
Nekünk novemberében volt az esküvőnk.
Semmiképpen nem tartanám nyáron, olyan meleg van, és így is egy boleró volt rajtam a fotózáson, és izzadtam, és a párom is.
Igaz nem volt minusz, kb 8-10 fok volt, gyönyörű volt, a képek is nagyon jók lettek, senki nem mondja meg, hogy tavaszi vagy téli esküvő :)
Amúgy tartanám az év bármelyik napján, nem az a fontos :)
Én télen csupán azért nem tartanám, mert utálom ezt az évszakot. Nagyon fázós vagyok még nagykabátban is. Utálom ha ilyenkor ki kell mozdulni otthonról, ha fázok, vagy rossz az időjárás, akkor ráadásul még valami hiszti is rámjön, puffogok, hogy ezt nem hiszem el. Szóval egyszerűen nem szeretem a telet, nincs olyan kimagaslóan jókedvem sem ilyenkor.
A 40 fokot viszont nagyon jól tűröm, így max a vendégek miatt nem tartanám ilyen melegben! :) A tavaszt imádom, amikor már egy vékonyka dzsekiben el lehet rohangálni, a tél után én ilyenkorra mindig kivirulok. áprilisban vagy október környékén szeretném majd tartani az esküvőnket.
Téli gyönyörű lehet,szép képek,az izgalom miatt sem fáznék biztos.Vannak meleg meseszép ruhák,amikbe máskor belesülsz
(brokát,tükörbársony,bélelt szatén...)királyi anyagok.Én csak november elejétől márciusig tartanám,kevés emberrel,mert csak az őszt és a telet szeretem,tavasszal kezdek begubózni és a látvány sem tetszik,unalmas képek lennének,minden zöld,virágok,nekem nem különleges e látvány.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!