Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvő? Miben jobb-rosszabb? Ti tartanátok mondjuk január végén?
el kell tolni a szeptemberi esküvőnket, de igazság szerint nem szeretném már sokáig tologatni, ezért gondoltam erre.
Mennyire tud jó lenni egy ilyen ötlet? Esetleg tapasztalatok?
Én tavasz és kora nyár párti vagyok esküvő időpontban szerintem az az ideális időszak. Viszont már elgondolkodtam azon, milyen lenne decemberben tartani. Én januárban nem tartanám, akkor már megvárnám a február második felét, általában akkor már jobb idő van. Vagy a március elejét, és az már majdnem tavasz :)
Vagy december, vagy márciustól felfelé.
A szeptemberit mennyire kell csúsztatni, mert októberi és novemberi esküvőkön amin voltam, teljesen jó idő volt, max. venni kellett egy kiskabátot az utcán sétáláshoz és a templomhoz.
És októbertől márciusig, sokkal könnyebb mindenből a legjobbat megkapni, mert nincs tömeg. Étterem, fotós, virágos is jobban rá ér, ráadásul a városházán sem 20 esküvő van egy nap, hanem max 2-3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!