Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a meghivòròl?
2012. febr. 20. 19:08
2/14 anonim válasza:
Szép.
Ha nektek ez tetszik akkor ne gondolkodjatok többet, mert minél többet látsz annál jobban összezavarodsz hogy melyiket válaszd.
Ha nekem kellene választanom akkor én az alatta levőt választanám. Én jobban kedvelem azt amin egy minimális minta van, ilyen kis egyszerű.
3/14 anonim válasza:
szép.
nem te vagy az, aki már egyszer kereste itt ezt a meghívót?:D
4/14 anonim válasza:
erre a kérdésre gondoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
5/14 anonim válasza:
Awwww, nagyon szépek! Tetszik az is, amit választottál, de én tuti nem tudnék ezek közül választani! Mindenkinek másmilyent küldenék. :D
6/14 anonim válasza:
Gyönyörű!Bár én nem tudnék választani,de jó döntés! :)
7/14 anonim válasza:
Egy esküvői meghívó szerintem mindig szép,ez még különleges is,mert a szokásostól picit eltérő,én mondjuk nem ezt választanám, de nektek kell, hogy tetszen!
8/14 anonim válasza:
Szépnek szép, de számomra esküvői meghívónak kicsit fura.
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
#9 és ezt hogy adod föl postán? csomagként? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!