Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uramatyám, mit gondoltok erről? Tinédzserek, ti is szerencsésnek érzitek magatokat?
A kép címe: Jemeni gyermek feleségek férjeikkel, Stephanie Sinclair készítette. 2011-ben!!!
Teljesen más kultúra, nekünk, Európaiaknak ez nagyon furcsa világ. Nekik valószínűleg meg az a furcsa, hogy a velük egyidős tinik félmesztelen fotókat tesznek fel a netre, és már 16 évesen több f*szt fogtak, mint kilincset. Elnézést az alpári stílusért, de szerintem ez is elég elkeserítő.
20/L
Borzasztó.
Mi, "nyugatiak" kissé el vagyunk kényeztetve (a jemeniekhez képest). Amikor arról olvasunk, hogy pl. baj-e, hogy nem borotváltam a f@rkam vagy a puncim környékét, talán el kéne gondolkodnunk azon, hogy melyek az élet valós problémái.
De hát tudjátok, ennél sokkal tragikusabb események is vannak a világban, vannak, ahol megcsonkítják a nőket... Mi meg azon siránkozunk, hogy már megint nem engedett előre az ajtón a büdös bunkó...
Persze lehet, hogy nem szabad a legrosszabb körülményekhez viszonyítani a miénket...
Egyébként annyira Európában se furcsa. Alig száz éve még nálunk is gyakori volt, h a lányokat fiatalon hozzáadták egy apja-korú emberhez. Mondjuk nem 12, hanem 14-16 évesen, de a férfiak meg simán vártak 30 éves korukig.
Csak azóta megharcoltak a jogainkért a feministák (na nem a mai díszpintyek, hanem az igaziak, akiknek pont az volt a céljuk, h ne tehessenek ilyet a lányokkal).
Igazából bennem ez most tudatosult, h piszok mázlisták vagyunk!!! Simán lehetne nálunk is ugyanez.. vagy csonkítások és hasonlók :(
"Nekik valószínűleg meg az a furcsa, hogy a velük egyidős tinik félmesztelen fotókat tesznek fel a netre, és már 16 évesen több f*szt fogtak, mint kilincset. Elnézést az alpári stílusért, de szerintem ez is elég elkeserítő. "
Tökéletesen egyetértek. Szerintem ez a 14 évesen már mindenki dug mindenkivel, 16 évesen abortusz, 17 éves lánykák a prostioldalakon, 13 éves piás-bagósok, agyonsminkelt tinilánykák dolog elszomorítóbb, mint az, ha tizenévesen házasodnak, szokásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!