Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerencsésnek tartom mert 21...

Szerencsésnek tartom mert 21 évesen megtalálta az igazit akivel családot alapíthatott. Ez tényleg a szerencsén múlik?

Figyelt kérdés
Az egyik unokatestvérem 21 volt mikor összejött a vőlegényével, aki 12 évvel idősebb tőle. Elég jól áll anyagilag a pasi, így 2 évvel később már gyereket vállaltak mert az unokanővérem nagyon szeretett volna már anyuka lenni. Szóval 23 évesen már anya lett. Ma mikor átjöttek, kicsit irigykedve néztem ahogy az 1,5 éves kislányával kézenfogva, sétálva jöttek...Ez a szerencsén múlik hogy neki ilyen fiatalon összejött?
2012. jan. 29. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám mondta mindig, hogy a "sorsunk meg van írva". Lehet benne igazság, mivel ha anno nem késem le a buszt, nem találkoztam volna össze életem párjával :)

Az pedig ne zavarjon, hogy neked eddig még nem jött össze. Éld az életed, járj nyitott szemmel, de azért ne ugorj bele túl hamar egy ígéretesnek tűnő kapcsolatba!

2012. jan. 29. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Az hogy szerencsések e az nézőpont kérdése. Hogy miért? Csak gondolj bele: mások előbb az anyagi körülményeket igyekeznek megteremteni (lakás stb.) aztán vállalnak és nevelnek gyereket, az unokatesódéknak viszont egyszerre kell mind a kettőt csinálniuk. Kemény meló lehet.

Meg aztán ez nem verseny hogy ki babázik le előbb.

2012. jan. 29. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatod, mert ezt csak az idő igazolja. Ha majd 50 év múlva is együtt lesznek, békés, idős párként szeretettel teljesen, akkor kijelenthetjük, hogy szerencsés volt.
2012. jan. 29. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként pedig kihalászni egy idősebb gazdag fickót és lebabázni neki 21 évesen nem érdem vagy szerencse, erre a mutatványra akárki képes, aki van annyira rátarti.
2012. jan. 29. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszem, hogy ez szerencsén múlik. Felfogás és akarat kérdése.

Én 19 évesen házasodtam, most vagyok 30, 2 gyermekünk van, boldogok vagyunk, de ez nem szerencse.

Aki dolgozik a kapcsolatain, és van célja(gyerek, boldog család) az mindent megtesz érte.

Van akinek a nagy szerelem 15 évesen van akinek 30 évesen jön.

Mindennek eljön az ideje!

2012. jan. 29. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:

A rokonod abban volt szerencséje hogy talált 1 pénzes pasit és gyorsan szült neki ez nem szerelem

kövezzenek meg de nem hiszek a romantikában.

2012. jan. 29. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Kedves kérdező.Ez egy nagyon nagyon nagyon nagyon jó kérdés.Én is keresem rá a választ.Bocs,lehet,hogy értelmetlen ez a válasz,de egyszerűen muszáj volt ide írnom.
2012. jan. 29. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

1 hónap sem múlt el a 19. szülinapom betöltésétől mikor férjhez mentem életem párjához. 2 hét múlva szülök, és még mindig 19 vagyok :)

Hogy szerencse vagy sem, azt magam sem tudom, de hálás vagyok az istennek mindenért. Ha engem kérdezel ez nem más, mint a sors keze!

2012. jan. 30. 01:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd beszéljük ez meg 10 év mulva, ha még akkor is akkora a szerelem, akkor tényleg szerencsés.
2012. jan. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!