Mennyire tarthatom magam szerencsésnek, hogy az anyósomék úgy tekintenek, mintha a lányuk lennék?
Jaja, sajnos így van :)
Az én anyósom is ilyen volt, hát...
Az eredmény gyorsan jött, anyám féltékeny lett, valamint anyós saját lánya is.
Anyám felvetette hogy ő vagy a párom (a páromat választottam, anyámmal apám halála óta nem jöttem ki valami jól)...
Na, anyós lelkesen magához költöztetett, hogy de jó lesz neki, nem lesz egyedül a dilis apóssal, meg a párommal aki le se sz@rja őt...
Engem feszélyezett, hogy anyós többet foglalkozik velem mint párommal (az meg már kiverte a biztosítékot hogy én kaptam szülinapi ajándékot, a párom meg nem), anyós lánya meg a hátam mögött keverte a szart állandóan.
A végén úgy megromlott anyóssal a kapcsolatunk, hogy el is költöztünk inkább a párommal albérletbe, ne legyünk már láb alatt (pedig lakásra gyűjtöttünk volna :))
Hasonló helyzetben vagyok.Anyós nagyon rendes velem,10év alatt egyetlen vitánk nem volt.Annak ellenére hogy nagyon szeret és én is birom őt,megtartjuk a 2lépés távolságot,ez közös döntés.Nem akarom hogy a lányának tekintsen és én sem tekintem őt a második anyámnak.
Ő a párom anyja és ugy is kezelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!