Miért tekintenek a jobboldaliak úgy a baloldaliakra, hogy agymosott, kádárista, kommunisták?
>baloldali
>kapitalista
Valamit rosszul csinálsz.
Amúgy azért, mert a jobboldaliak agymosott kádárista fasiszták :)
Szerintem mindenki agymosott, aki egy bizonyos pártot követ.
@Kérdező: az MSZP már rég nem kommunista, olyan vadkapitalista párt, hogy csak na. Persze ezt a nagymamáknak nem magyarázzák el, akik valamilyen kádárista utánérzésből vagy reflexből szavaznak rájuk.
mert a baloldaliak hogy tekintenek a jobbosokra? (pláne a szélsőjobbra?) egyikkel sem értek egyet, de engem már nagyon zavar a sok keresztbe repkedő ilyen-olyan komcsizás, nácizás, miegymás.
szerintem mindenkire az a jellemző a jogos, ami tényleg az álláspontját jellemzi, nem pedig az általa képviselt politikai irányzat általánosított, masszává gyúrt formáját.
"@Kérdező: az MSZP már rég nem kommunista, olyan vadkapitalista párt, hogy csak na. Persze ezt a nagymamáknak nem magyarázzák el, akik valamilyen kádárista utánérzésből vagy reflexből szavaznak rájuk."
Én tudom, hogy az MSZP szavazói főleg a nyugdíjas réteg, akik nosztalgiából szavaznak rá. Viszont van egy rakat fiatal, értelmiségi baloldali érzelmű ember is. Akiket jelenleg nem képvisel egyetlen egy párt sem. Ismerek több embert, aki várja, hogy megjelenjen egy új erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!